Zatvori

Proslavite Vaš najsretniji dan u prelijepom ambijentu Nature Pino Hotela 4*

Platite samo 33 KM za gala večeru na bazi švedskog stola za jednu osobu uz gratis noćenje za mladence sa uključenim doručkom i korištenjem wellness centra!

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  - Gala večera na bazi švedskog stola za jednu osobu
  - Gratis noćenje za mladence sa uključenim doručkom i korištenjem welness centra (bazeni, saune, fitness)
  - Korištenje privatizovane restoranske sale 
  - Poklon za mladence
  - Moguća doplata za svadbenu tortu po želj
 • Ponuda vrijedi za minimalno 30 zvanica.
 • Vaučer se može iskoristiti u periodu do 20.04.2017. godine
 • Po kupovini vaučera potrebno se javiti u hotel Pino na broj telefona 033/257-800
 • Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju u protivnom biće moguće koristiti samo preostale termine.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao  ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Napokon je kleknuo i rekle ste DA. Nakon početnog veselja, jer bliži se jedan od najvažnijih dana u vašem životu, hvata vas panika. Treba izabrati prostor, muziku, napraviti pozivnice, izabrati vjenčanicu... Stres uzrokovan planiranjem sigurno ne smanjuje visina troškova kojih niste bili ni svjesni. Kako biste bezbrižno mogli uživati u vašem danu Pino Nature Hotel za vas je pripremio odličnu ponudu!

- Platite samo 33 KM za gala večeru na bazi švedskog stola za jednu osobu uz gratis noćenje za mladence sa uključenim doručkom i korištenjem wellness centra!

Opis ponude

Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!!  Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m. 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine. 
Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.
Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju.  Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj. 

U našem restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznanađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.
Naš tim će se pažljivo brinuti o svim Vašim željama, aktivnostima, transferima 24 h dnevno. Brigu za Vaše najmlađe vodit će naš posebno odabran tim zadužen za aktivnosti u Pino Kids Club-u.

Naš lijepo osvijetljeni prostor za konferencije je podijeljen u dvije prostorije. Zajedno sa krovnom teresom i prostorom oko hotela, možemo obezbijediti bilo koji tip event-a ili druženja, što PINO NATURE HOTEL čini jedinstvenim u izboru lokacije za ovakve događaje. 

marketing

Relax Tours je počeo sa radom u jednoj maloj poslovnici u Sarajevu sada već davne, 1988. godine. Bili smo prva privatna turistička agencija u Bosni i Hercegovini i pojavili smo se sa tada potpuno novim konceptom usluge: kompletan paket aranžman sa smještajem, avionskom kartom, transferima, itd – sa samo jednom rezervacijom. To je bio početak jedne nove ere, ere gdje su daleka putovanja postala pristupačna običnom covjeku. Danas nam je, kao najvećoj turističkoj agenciji u BiH, cilj da ponudimo i obezbijedimo najširi mogući spektar turističkih usluga za individualce, porodice, poslovne ljude i grupe (kako za „incoming“ tako i za „outgoing“ turizam) s povoljnim cijenama koje su pristupačne svim budžetima... Opremljeni smo i sposobni da klijenteli, čija su očekivanja sve profinjenija i zahtjevnija, pružimo nivo usluge koji očekuju i zaslužuju.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.