Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Provedite 2 filmska dana u prijestolnici Hrvatske po SUPER CIJENI

Umjesto 157 KM platite samo 78 KM za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe i uživajte u The Movie Hotelu, u Zagrebu!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • 1 noćenje sa doručkom za dvije osobe
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona: +385 01 4400 680 ili na e-mail: info@themoviehotel.com
 • Internet priključak u svim sobama, klima, grijanje, čišćenje i besplatan parking
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 31.01.2019. godine
 • Check in od 14:00h, Check out do 12:00h
 • Boravak za djecu ako spavaju sa roditeljima – GRATIS
 • Za treći krevet nadoplata 100kn po danu
 • Taksa nije uključena u cijenu i iznosi 7kn osoba/dan. Za djecu od 12 do 18 godina 3,5kn dan
 • Vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kojim god se smjerom uputili, Zagreb će vas očarati. Šetnjom nekim od zagrebačkih ulica imat ćete priliku razgledati veličanstvene građevine, popiti šoljicu kafe ili čaja u životopisnim kafićima u samom centru grada.
Šta posjetiti tijekom boravka u Zagrebu? Zanimljiva povijest i kontinuirani razvoj osigurali su gradu mnoštvo znamenitosti i arhitekturnih spomenika te bogatu kulturnu ponudu koja privlači mnogobrojne turiste.
Od povijesnih četvrti Gornjeg grada, Kaptola i Donjeg grada, mnogobrojnih sakralnih građevina, kulturnih i svjetovnih ustanova, parkova i prirodnih znamenitosti, do modernog dijela Zagreba, ispisuju se prekrasne znamenitosti koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

- Umjesto 157 KM platite samo 78 KM za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe i uživajte u The Movie Hotelu, u Zagrebu!

Opis ponude

The Movie Hotel je moderan tematski hotel smješten blizu sjecišta dvije velike prometnice koje povezuju istočni i zapadni dio grada. Hotel nudi 20 lijepo opremljenih soba modernog dizajna, svojim položajem, te blizinom autobuske i tramvajske stanice ispred samog hotela omogućuje jednostavan pristup svim djelovima grada. Hotel je ukrašen sa preko 1000 orginalnih slika poznatih glumaca sa filmskih festivala u Berlinu, Cannesu, Veneciji i L.A-u, a svaka soba nosi ime nekog poznatog svjetskog glumca.
The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. 
Hotel posjeduje i vlastiti parking. Ispred hotela je tramvajska stanica, te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je cca 15 minuta gradskim prijevozom.
Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskim TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom, tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete.
Sam Hotel se nalazi na Savskoj cesti broj 141 i najlakše se do njega dolazi upravo vožnjom Savskom cestom južno (prema Savi) od križanja sa Ljubljanskom (Slavonske) avenijom, tj. vožnjom sjeverno od Jadranskog mosta. Hotel se nalazi na istočnoj strani ceste.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.