Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Provedite ljetni odmor na Kopaoniku, daleko od gužve i svakodnevnice!

Dva noćenja za dvije osobe uz korištenje spa centra u apartmanima MujenLUX po cijeni od 116 KM!

Napomene

 • Dva noćenja za dvije osobe u studio ili standard apartmanima
 • Korištenje Wellness&Spa za dvije osobe u terminima od 12-22h  (bazeni, dvije vrste sauna, parno kupatilo, slana soba, đakuzi kade sa hidromasažerima, tople klupe)
 • Doplata za djecu:
 • Djeca do 2 godine starosti u pratnji dvije odrasle osobe - GRATIS
 • Vaučer važi za dvije osobe
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Vaučeri se mogu spajati 
 • Neophodna je rezervacija smještaja unaprijed
 • U cijenu nije uključena boravišna taksa i osiguranje koji iznose 130 rsd po osobi po danu  
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2018. godine
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši  na broj telefona: +381 64 8697 815 ili na e-mail info@mujentravel.rs
 • Check in od 14h, Check out do 10h
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju a nije došao ili otkazao 48h ranije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sa namjerom da Vaš odmor učinimo prijatnim i udobnim, potrudili smo se da Vam obezbjedimo adekvatan komfor i ambijent apartmana u prirodnom i privlačnom stilu.

- Dva noćenja za dvije osobe uz korištenje spa centra u apartmanima MujenLUX po cijeni od 116 KM!

Opis ponude

Kompleks MujEn Apartmana čine tri vile: Vila MujEn Lux, Vila MujEn Comfort i Vila MujEn Classic. Ispred svake vile obezbjedjen je parking prostor za goste hotele, koji je pod video nadzorom. Apartmani su  opremljeni u modernom stilu, protkani elementima planinskog ambijenta. Naši apartmani sadrže kompletno opremljene kuhinje, kupatila sa tuš kabinama, LCD televizore sa preko 70 domaćih i stranih kanala, besplatan  Wi-Fi internet. Raznolikost u opremanju apartmana zadovoljiće različite ukuse naših gostiju. Bilo da ste ljubitelji aktivnog ili pasivnog odmora, kod nas ćete pronaći svoj kutak.

Nalazimo se u Vikend naselju, u mirnom i zelenom okruženju na sunčanoj strani Kopaonika, koje je idealno mjesto za miran i opuštajući odmor daleko od gužve, svakodnevnice i brzog ritma života.
Naše otmjene vile pružiće Vam savremenu uslugu uz gostoprimstvo osoblja. Naši apartmani pružaju prije svega osjećaj gostoljubive i domaće atmosfere, i kao takvi omogućuju jedinstven doživljaj i kompletno predanje odmoru.
Enterijeri apartmana odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost. U prelijepom pogledu na guste smrčeve šume, možete uživati sa sopstvene terase uz jutarnju kafu udahnuti svjež Kopaonički vazduh i dopustiti da sva Vaša čula budu zadovoljena.
Raznolika kuhinja sa nacionalnim i internacionalnim specijalitetima zadovoljiće individualne zahtjeve naših gostiju.
Bogatstvom svoje ponude, kvalitetom usluge i autentičnom šarmu značajan je faktor za razvoj sportskog i kongresnog turizma uopšte na našoj najljepšoj planini, koja kako ljeti tako i zimi privlači sve naše goste koji na nezaboravan način osjećaju relaksirajući dah prirode.

Kopаonik (poznаt i kаo Srebrnа plаninа) se pružа od sjeverozаpаdа kа jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem dijelu širinu od oko 40 km. Jedаn njegov dio je zаštićenа zonа pod imenom Nаcionаlni pаrk Kopаonik u okviru kogа postoji veći broj zаštićenih prirodnih cijelinа, а nа njemu se nаlаzi i nаjveći skijаški centаr u Srbiji.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.