Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Provedite nezaboravan odmor u Beogradu u luksuznoj VILI APOLO!

Platite samo 157 KM za dva noćenja za dvije osobe sa uključenim doručkom, i iznenadite dragu osobu nezaboravnim putovanjem u nevjerovatni Beograd!

Napomene

 • Ponuda uključuje 2 noćenja sa doručkom za dvije osobe.
 • Vila Apolo nalazi se na adresi Ul. Jerneja Kopitara 36 d (Ugao sa ul. Otona Župancica br. 48)
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao u roku 48 h
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Period iskoristivosti vaučera je do 30.04.2018.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na broj +381 11 414 3400.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.
 • Wi-fi besplatan.
 • Parking besplatan.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Priuštite sebi uživanje u nezaboravnim romantičnim šetnjama Beogradskom tvrđavom ili obalama rijeka Save i Dunava. Osjetite čari ispijanja kafe u mnogobrojnim kafićima, restoranima i splavovima,  i dočekajte zoru u nekom od čuvenih noćnih klubova. Jednostavno, budite ispunjeni energijom koju Vam nudi ovaj prelijepi grad.


Platite samo 157 KM za dva noćenja za dvije osobe sa uključenim doručkom, i iznenadite dragu osobu nezaboravnim putovanjem u nevjerovatni Beograd!

Opis ponude

Vila Apolo je smeštena u Beogradu, u rezidencijalnoj zoni, u blizini beogradske arene, zemunskog keja, na kilometar od obale Dunava i brojnih splavova i restorana koji čine posebni šarm Beograda.

Vila "Apolo" raspolaže sa vrhunski opremljenim sobama i
apartmanima, među kojima su jedna jednokrevetna, tri sobe sa francuskim ležajevima, jedna trokrevetna soba (2 odvojena ležaja), a tu su i dva studio apartmana i jedan family apartman u kojima možete provesti dragocjene trenutke vrijedne pamćenja.

Lux sobe i apartmani u Vili Apolo pružiće Vam udoban smeštaj, bilo da u Beogradu odsedate radi Vaših poslovnih obaveza ili ga posećujete radi odmora i zabave.


marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Vila "Apolo" raspolaže sa vrhunski opremljenim sobama i apartmanima, među kojima konfiguriraju jedna jednokrevetna, tri sobe sa francuskim ležajevima, jedna trokrevetna soba (2 odvojena ležaja), a tu su i dva studio apartmana i jedan family apartman u kojima možete provesti dragocjene trenutke vrijedne pamćenja. Lux sobe i apartmani u Vili Apolo pružiće Vam udoban smeštaj, bilo da u Beogradu odsjedate radi Vaših poslovnih obaveza ili ga posjećujete radi odmora i zabave.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.