Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Provedite nezaboravan vikend sa dragom osobom u spektakularnom planinskom ambijentu!

Platite samo 69 KM za jedno noćenje za dvije osobe sa doručkom i uživajte u planinskim predjelima Trebevića! Villa Andrea je savršen izbor za Vas!

Napomene

Ponuda uključuje: 
 • Noćenje sa doručkom za dvije osobe u Vili Andrea- (vikend: petak na subotu, i subota na nedjelju) 
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera 
 • Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima.
 • Obavezna telefonska rezervacija termina na broj 065/658-714 ili 065/596-325 
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 31.03.2018. 
 • Boravišna taxa i osiguranje se plaćaju na recepciji 2,50 KM po osobi na dan
 • Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti. 
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid. 
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Trebević predstavlja značaјan turistički i rekreativni centar. Sa ovim izletištem grad јe povezan asfaltnim putem i žičarom dužine 1700 m. Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!! Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što Trebević nudi. Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi. 

- Platite samo 69 KM za jedno noćenje za dvije osobe sa doručkom i uživajte u planinskim predjelima Trebevića! Villa Andrea je savršen izbor za Vas!

Opis ponude

Živimo u svijetu u kojem vječno negdje žurimo – na posao, pa s posla, nakon toga žurimo kako bismo obavili sve obaveze koje imamo. Ponekad zaboravimo na sebe i na činjenicu da nam je s vremena na vrijeme potreban kvalitetan odmor. Zato ovaj put iznenadite voljenu osobu i zajedno uživajte u potpunom planinskom okruženju i udobnosti Vile Andrea. Svoj vrijeme provedite u Vili Andrea, okruženoj predivnom borovom šumom u samom centru Trebevića. Enterijer Vile Andrea pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.