Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Provedite odmoru u Crnoj Gori-Bečići uz Citydeal Fly Fly travel!

Noćenje za dvije osobe uz ALL INCLUSIVE uslugu u predivnom Iberostar Bellevue Hotel 4* za 192KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje:
 • Noćenje uz All Inclusive uslugu za dvije osobe
 • Parking
 • Korištenje sportskih terena
 • Korištenje bazena
 • Korištenje teniskih terena od 10-15h
 • Ponuda ne uključuje:
 • Boravišnu taksu
 • Zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove
 • Rezervacija aranžmana : 15€ po rezervaciji
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na e-mail sarajevo@flyflytravel.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 62 561 013

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Bečići je naselje 4 km udaljeno od centra Budve. Atraktivan je za turiste zbog razvijene infrastrukture i čarobne plaže koje su dovoljno široke i prekrivene potpuno finim šljunkom. Godine 1935. upravo je primila Grand Prix u Parizu kao najbolju plažu u Evropi, a ova slava nije izgubljena do danas. Sada su Bečići moderni turistički centar sa prodavnicama, restoranima, kafićima, barovima i vrlo luksuznim hotelima. Lijepa i duga šetnica povezuje Bečiće sa Budvanskim starim gradom. Odmaralište pruža sve uslove za opuštajući odmor i za aktivne sportove.

Noćenje za dvije osobe uz ALL INCLUSIVE uslugu u predivnom Iberostar Bellevue Hotel 4* za 192KM!


Opis ponude

Lokacija: Nalazi se na samoj plaži na 30 m od plaže.
Usluga: AI – All inclusive ( doručak/ručak/večera – švedski sto )
Konzumiranje hrane u Snack bar-u od 12-16 h ( salate, pice, hamburgeri…), a kolači od 16.30-17.30 h. Domaća točena alkoholna i bezalkoholna pića, kafa i čaj se mogu konzumirati od 10-23 h u barovima predviđenim za AI uslugu. Animacija, korišćenje sportskih terena, bazena, ležaljki, suncobrana (ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju) i teniski tereni od 10-15 h su uključeni u cijenu.
Smeštaj: 578 soba, dvokrevetne i family sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, WI-FI, telefon, sef (uz doplatu) klimu i balkon. 
Hotel se sastoji iz tri zgrade, poseduje lobi sa recepcijom i sef boksovima, internet kutak, igraonicu za decu, restoran, piano i lobby bar, bar na terasi, bazenu i plaži, snack bar, otvoren bazen na terasi sa suncobranima i ležaljkama, wellness centar, unutrašnji bazen, đakuzi, masaže, kozmetički salon, solarijum, sopstvenu plažu, parking i svakodnevni program animacije za dijecu i odrasle.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Fly Fly Travel je sa vama od 2009. godine, kada smo započeli svoju misiju da svima približimo super jeftine avio karte. Svoj brend jačali smo u oblasti vazduhoplovne industrije i turizma, sa primarnim fokusom na prodaji avio karata. Pored toga, naša agencija nudi i razne vrste turističkih aranžmana.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.