Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Provedite predivan odmor u ljepoti Glifade!

Deset noćenja sa uključenim avio prevozom i luksuznim hotelima Blue Sea 4*, Alexander Beach 4*, Athens Coast 3*  ili London Hotel 3* po osobi od 856 KM!

Napomene

 • Polasci: 20-Jun; 30-Jun; 10-Jul; 20-Jul; 30-Jul ; 09-Aug; 19-Aug; 29-Aug; 08-Sep
 • U cijenu aranžmana je uračunato:
 • Smještaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge
 • Povratna avio karta na čarter letu AirSerbia na relaciji Beograd-Atina-Beograd
 • Povratni transfer aerodrom-hotel-aerodrom
 • Usluge predstavnika i vodiča na srpskom jeziku
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cijenu aranžmana nije uračunato:
 • Rezervacijski dio aranžmana 17€ po osobi (djeca 0-2 godine ne plaćaju)
 • Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 50,70€. (djeca do 2 godina ne plaćaju takse)
 • Doplata za gorivo YQ 10 € po osobi, (djeca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo)
 • Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put.
 • Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mjesta.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika i fakultativne izlete

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Glifada je jedno od najelegantnijih ljetovališta Grčke i elitno je predgrađe Atine koje izlazi na more, pa je nazivaju još i Atinska rivijera. Nekada je Glifada bila ribarsko naselje, a danas je čuveno ljetovalište sa brojnim luksuznim vilama, hotelima i ekskluzivnim prodavnicama. Glifada se, pored luksuza, može pohvaliti i dugim pješčanim plažama, kao i lijepim morem, pa zato postaje omiljeno mjesto za odmor poznatim i slavnim ličnostima. Sa centrom Atine povezana je autobuskim prevozom i najmodernijim brzim tramvajima, sagrađenim za potrebe Olimpijade 2004. godine. Glifada je inače samo centralni dio Atinske rivijere koju još još čine par manjih mjesta kao što su: Paljo faliro, Alimos, Eliniko, Vula, Vuljagmeni I Anavissos. Destinacija koja je bila poznata kao mondensko ljetovalište bogatih Atinjana, sada pruža priliku “običnim” gradjanima da uživaju u svim njenim čarima.
PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM
1. dan BEOGRAD - ATINA Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue-a 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vrijeme polijetanja. Direktan čarter let za Atinu. Transfer do mjesta boravka po izboru. Smještaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10. dan ATINSKA RIVIJERA - GLIFADA Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.
11. dan ATINA - BEOGRAD Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Slijetanje u Beograd. Kraj programa. Molimo putnike da provjere tačno vrijeme polijetanja dva dana prije polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obavještava agencijski predstavnik.


Deset noćenja sa uključenim avio prevozom i luksuznim hotelima Blue Sea 4*, Alexander Beach 4*, Athens Coast 3*  ili London Hotel 3* po osobi od 856 KM!

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM
1. dan BEOGRAD - ATINA Sastanak putnika na
aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue-a 2 sata ranije u odnosu
na predviđeno vrijeme polijetanja. Direktan čarter let za Atinu.
Transfer do mjesta boravka po izboru. Smještaj u studio/apartman, ili
izabran hotel.

2. do 10. dan ATINSKA RIVIJERA - GLIFADA Boravak u
izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće
organizovani fakultativni izleti.
11. dan ATINA - BEOGRAD Napuštanje
objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog
predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Slijetanje u Beograd. Kraj
programa. Molimo putnike da provjere tačno vrijeme polijetanja dva dana
prije polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike
obavještava agencijski predstavnik.

OPIS HOTELA: Blue Sea 4*, http://www.bluesea.com.gr/en/

Ovaj mali gradski hotel modernog dizajna pozicioniran je na 300 m udaljenosti od šljunkovito-pješčane plaže u mjestu Alimos na Glifadi. Aerodrom u Atini se nalazi na 33 km od hotela dok se do centra Atine udaljenog 11 km može vrlo lako stići linijama gradskog prevoza. Plaža je pješčano-šljunkovita, organizovana, ležaljke i suncobrani se mogu iznajmiti. Jedna od najljepših plaža Alimos beach je udaljena oko 400 metara od hotela. Hotelski sadržaj: recepcija, bar, besplatan parking, besplatan Wi-Fi, terasa za sunčanje, usluga čuvanja djece, dozvoljen boravak kućnim ljubimcima. Hotel raspolaže sa 71 smještajnom jedinicom raspoređenim na 4 sprata. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, telefon, klima uređaj, mini frižider, balkon, SAT TV, besplatan Wi-Fi. Usluga je noćenje sa doručkom , obroci se služe po principu švedskog stola.

Alexander Beach 4*, https://www.alexander-beach.gr/

Hotel je 30 km udaljen od aerodroma "El.Venizelos" u Atini, a nalazi se u naselju Anavissos, na 45 km udaljenosti od centra Atine, na 30 km udaljenosti od centra Glifade. Autobuska stanica javnog prevoza kojim je moguće doći do centra Glifade i Atine se nalazi ispred hotela. Najbliže naseljeno mjesto Saronida je na 3 km od hotela, povezana sa hotelom gradskim prevozom. Do plaže se stiže podzemnim prolazom, a ista je pješčano-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Hotel u svom sadržaju ima parking, recepciju, salu za sastanke kapaciteta do 300 osoba, 2 teniska terena, kafe-restoran na plaži, room service, Wifi internet(besplatan) koji je dostupan u svim javnim prostorijama hotela, spoljašnji bazen i bar na bazenu. Hotel raspolaže sa ukupno 108 smještajnih jedinica. Svaka soba ima balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, telefon, TV i frižider. Hotel je kompletno renoviran 2012. Godine, dok se ove godine sredjuje bazen i cijela regija oko bazena sa barom. U sklopu bara na plaži se svakoga dana održavaju dnevne i noćne žurke,
dok su cijene hrane i pića više nego pristupačne. Usluga je na bazi polupansiona, služi se po principu švedskog stola.

Athens Coast 3* Pozicioniran u jednom od najvećih predgrađa Atine, Glifadi, na samo 14 km udaljenosti od čuvenog Trga Sintagma, centra grčke prestonice. Internacionalni aerodrom u Atini je udaljen 23 km. Nalazi se na samo 100 metara od centralnog trga Glifade i na 350 metara od obale. Gradska, pješčano šljunkovita plaža je na 350 metara dok je prva organizovana plaža na oko 550 metara od hotela gdje je moguće koristiti ležaljke i suncobrane uz konzumaciju pića. Gostima su na raspolaganju: recepcija, lounge bar, restoran, internet cafe, menjačnica, Wi-Fi, spoljašnji bazen, besplatan javni parking u neposrednoj blizini hotela. Usluga pranja i peglanja veša je dostupna na zahtjev gostiju. Hotel raspolaže sa 63 moderno uređenih soba. Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom, balkon, klima uređaj, telefon, frižider, SAT TV, bežični internet. Usluga je na bazi polupansiona, a obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje. Zbog blizine centra Glifade preporuka za sve koji žele da svoj odmor provedu aktivno u jednom od mondenskih grčkih odmarališta. Jedan od najboljih klubova na plaži, Balux House Project, se nalazina 700 metara od hotela. Hotel je kompletno renoviran u zimu 2017 godine.

London Hotel 3*, http://www.londonhotelathens.com/

Nalazi se u centru Glifade u blizini šoping centara, restorana, barova i kafića. Od aerodroma u Atini hotel je udaljen 23 km. Pješčano - šljunkovita plaža udaljena je svega 100 m od hotela. Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi bar, internet kafe, restoran, room service, parking, rent a car, internet, mjenjačnica, sef, hemijsko čišćenje, golf, bar i restoran. Ukupno ima 75 standardno opremljenih soba. Sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, fen za sušenje kose i frižider. Lcd Tv se nalazi u sobama sa pogledom na more, a sef u sobama se dobija na upit. Usluga u hotelu je polupansion, po principu švedskog stola(doručak) i set menija ili švedskog stola(večera) u zavisnosti od broja gostiju. Hotel je idealan za mlade jer se nalazi u centru svih dešavanja u Glifadi.

VAŽNE NAPOMENE:
· Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se dobija na upit.
· Cijena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promjeni.
· Moguća uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na put.
· Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta rezervacije i uplate akontacije.
· Prilikom transfera do hotela, koji se nalaze u gradskim zonama, moguće je da autobus ne može da ostavi putnike ispred samog hotela, već na najbližem mogućem mestu.
· Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je poslije 14:00 časova, a iste se posljednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 časova) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cijene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu).
· Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u ljetnjoj sezoni mogu biti otežani. Vrijeme leta se potvrđuje dva dana pred put i nakon potvrde vremena se putnici i obaveštavaju. Vrijeme leta za povratak se putnicima saopštava od strane vodiča lično, ili putem oglasne table, najčešće jedan dan prije povratka.
· Broj telefona lokalnog vodiča će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pije otpočinjanja ugovorenog putovanja.
· Doplata, na licu mjesta, na recepciji hotela, za korištenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i cijeni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.