Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Provedite Vaše ljeto u Grčkoj na otoku KRF uz CityDeal!

Deset noćenja u apartmanima Casa Dei Venti na bazi izabrane usluge uz uključen avio prevoz i transfer za rezervacije do 30.04.2018. po super cijeni od 632 KM!

Napomene

 • Termini putovanja:  02.07.; 12.07.; 22.07.; 01.08.; 11.08.; 21.08.; 31.08.; 10.09.;
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Krf-Beograd
 • Smještaj u apartmanima  Casa Dei Venti (smještaj: studio apartman ½, usluga: najam)
 • Mogućnost doručka u sobi (poručivanje na licu mjesta, uz doplatu)
 • Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
 • 10
  EUR YQ taksa (YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina
  zavisiće od devijacije cijene goriva i biće objavljivana 2 puta
  mjesečno)
 • Usluge predstavnika, troškovi organizacije putovanja
 • U cijenu aranžmana nije uključeno:
 • Rezervacijski dio aranžmana 17€ po osobi (plaćaju je i odrasli i djeca)
 • Aerodromske
  takse u visini od 31,8 € (16.72 EUR aerodromska taksa Beograd, 14.1 EUR
  aerodromska taksa na Krfu, 0.98 € DCV taksa) plaćaju se u agenciji uz
  aranžman;
 • Djeca do 2. godine besplatno
 • Sve navedene takse su podložne promjeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.
 • Gradska
  taksa za sve hotele i apartmane, po sobi i noćenju, plaćanje na licu
  mjesta u gotovini - 0,50 € za apartmane i hotele 1-2 zvjezdice; 1,50 €
  za hotele 3 zvjezdice; 3,00 € za hotele 4 zvjezdice; 4,00 € za hotele 5
  zvjezdica.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti
 • Djeca od 0-2 godine borave besplatno u pratnji dvije odrasle osobe
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Krf, drugo po veličini od sedam Jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najljepših grčkih ostrva. Obala je razuđena i pravi brojne male zalive, poluostrva, zemljouze, i posebno značajno za privredu brojne male i čiste plaže.
Klima
na ostrvu je sredozemna. Ljeta su topla, ali ne toliko žarka kao na
Egejskom moru. Krf spada u bogatija ostrva Grčke. Zahvaljujući većoj
vlažnosti poljoprivreda je razvijena i savremena, posebno na nižem i
ravnijem jugu. Dominiraju masline i agrumi.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
PREVOZ AVIONOM: Kompanija Air Srbija je glavni prevoznik putnika Agencije Ponte Travel i Agencija nije u mogućnosti da garantuje vrijeme polaska po kojem će čarter letovi kompanije Air Srbija biti realizovani. Vrijeme leta na čarter letovima , objavljuje se najčešće dva dana prije realizacije programa. Na čarter letovima ne postoje klase sjedišta, tako da nije moguće unaprijed rezervisati određeno sjedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja. Prema međunarodnim standardima, u slučejevima kašnjenja letova, avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.
ZA ARANŽMANE KOJI SU RAĐENI NA BAZI ČARTER LETA MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 100 PUTNIKA PO LETU. ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMJENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE ROK JE 5 DANA PRIJE POČETKA PUTOVANJA. PRTLJAG: Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimum 20 kg prtljaga. U slučaju veće količine prtljaga, organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice, manikir setovi i drugi oštri predmeti, bilo kakve tečnosti, gelovi, sprejevi i pjene.
IZGUBLJENI I ZAKAŠNJELI PRTLJAG: Ukoliko Vam je prtljag izgubljen ili oštećen , po dolasku na aerodrom obavjestite agenta aviokompanije i predstavnika agencije Ponte Travel (na aerodromu), koji će vam pomoći da popunite potrebne formulare. Za obeštećenje u slučaju oštećenja ili potpunog gubitka prtljaga, nadležan je avio prevoznik uz asistenciju agencije.
TRANSFERI OD/DO AERODROMA: po dolasku na aerodrom, na određenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik agencije Ponte Travel, koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu. Vrijeme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min prije zakazanog vremena. Vratite ključeve (od sobe, sefa), provjerite sva putna dokumenta i platite račune.

PUTNA DOKUMENTA: Avionske karte, vaučere, i ostala dokumenta aerodromski predstavnik agencije Ponte Travel predaje putnicima 2h prije zakazanog vremena polijetanja, na šalteru agencije Ponte Travel na aerodromu Beograd. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vrijeme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja (saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primjenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA- kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.
PREDSTAVNIK AGENCIJE - je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći (usluge predstavnika ne podrazumevaju cjelodnevno ili svakodnevno prisustvo). U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obavijeste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,...) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašten da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.
FAKULTATIVNI IZLETI - su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mjesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cijene.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE, OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni dio ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

Deset noćenja u apartmanima Casa Dei Venti na bazi izabrane usluge uz uključen avio prevoz i transfer za rezervacije do 30.04.2018. po super cijeni od 632 KM!


Opis ponude

Apartmani se nalaze na uzvišenju, oko 200 m od mora. Benices je udaljen 500 m, aerodrom i grad Krf su udaljeni 13 km. Sobe: studiji za 2-3 osobe i apartmani za 2-6 osoba. Sve sobe su sa pogledom na more, čajnom kuhinjom, frižiderom, klima uređajem, kupatilom, tv-om i balkonom. Usluga: najam. Mogućnost doručka u sobi (poručivanje na licu mjesta, uz doplatu).

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan. Beograd - Krf: Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata prije polijetanja kod šaltera Agencije Ponte. Prevoz čarter letom (let traje 1h15min). Dolazak na Krf. Transfer do izabranog hotela. Smještaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2.-10. dan: Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
11. dan Krf - Beograd: Napuštanje soba do 10 h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (Air Serbia).

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.