Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Pružite mališanima nezaboravnu proslavu dječijeg rođendana u Pino Nature Hotelu 4*

Proslava dječjeg rođendana do 15 djece, dekoracija prostora, fotografiranje, grickalice, poklon za slavljenika... Sve za SAMO 119 KM

Napomene

 • PINO ROĐENDANSKA ZABAVA UKLJUČUJE:
  - Zabava za 15 djece u trajanju od 2 sata uz stručno osoblje
  - Pino pozivnice za djecu
  - Rođendanska dekoracija prostora
  - Grickalice
  - Domaća pizza iz krušne peći
  - Negazirani sokovi
  - Poklon za slavljenika
  - CD sa fotografijama
 • DODATNE USLUGE:
  - Rođendanska torta - doplata 30 KM
  - Zabava sa klaunom u trajanju od sat vremena - doplata 70 KM
  - Čokoladna fontana sa voćnim raznjićima i topljenom čokoladom - doplata 60 KM
  - Zabava za vaše dijete zatvorenog tipa – doplata 50 KM
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera 
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2018 
 • Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju u protivnom biće moguće koristiti samo preostale termine 033 257 800
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik obavio kupovinu, a nije iskoristio u navedenom roku iskoristivosti ili ukoliko je izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao dva dana prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kako smo odlučili roditeljima ponuditi kutak u kojem će uživati u ukusima, mirisima i relaksiranoj atmosferi, tako djeca još više imaju prava na ono što najviše vole.
 
Osim što naši kuhari znaju pripremiti baš onu hranu koju djeca obožavaju, brigu o najmlađima u igraonici će preuzeti naše ljubazno i obrazovano osoblje. Tu je i čitav niz igračaka i dječijeg mobilijara za nezaboravne trenutke igre.

Potpuna organizacija dječijeg rođendana uz dvosatnu zabavu u igraonici Pino Nature Hotela za samo 119 KM!

Opis ponude

Sa sigurnošću se može reći da je proslava dječjeg rođendana jedan od najljepših doživljaja bilo kojeg djeteta. Kada smo odrasli, čak se onda sjetimo prekrasnih trenutaka kada smo uz slavljeničku rođendansku tortu, najomiljeniji obrok, veselje i smijeh proslavili svoj rođendan sa svojim prijateljima.
Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!!  Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m. 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine. 

Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.
Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju.  Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj. 

U našem restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznanađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.
Naš tim će se pažljivo brinuti o svim Vašim željama, aktivnostima, transferima 24 h dnevno. Brigu za Vaše najmlađe vodit će naš posebno odabran tim zadužen za aktivnosti u Pino Kids Club-u.

Naš lijepo osvijetljeni prostor za konferencije je podijeljen u dvije prostorije. Zajedno sa krovnom teresom i prostorom oko hotela, možemo obezbijediti bilo koji tip event-a ili druženja, što PINO NATURE HOTEL čini jedinstvenim u izboru lokacije za ovakve događaje. 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Relax Tours je počeo sa radom u jednoj maloj poslovnici u Sarajevu sada već davne, 1988. godine. Bili smo prva privatna turistička agencija u Bosni i Hercegovini i pojavili smo se sa tada potpuno novim konceptom usluge: kompletan paket aranžman sa smještajem, avionskom kartom, transferima, itd – sa samo jednom rezervacijom. To je bio početak jedne nove ere, ere gdje su daleka putovanja postala pristupačna običnom covjeku. Danas nam je, kao najvećoj turističkoj agenciji u BiH, cilj da ponudimo i obezbijedimo najširi mogući spektar turističkih usluga za individualce, porodice, poslovne ljude i grupe (kako za „incoming“ tako i za „outgoing“ turizam) s povoljnim cijenama koje su pristupačne svim budžetima... Opremljeni smo i sposobni da klijenteli, čija su očekivanja sve profinjenija i zahtjevnija, pružimo nivo usluge koji očekuju i zaslužuju.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.