Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Prvomajski odmor provedite na Brijunima sa agencijom ARD Travel uz uključen prijevoz i noćenje!

FIRST MINUTE ponuda: posjetite Pulu, Zagreb i nacionalni park Brijun za samo 229 KM i provedite nezaboravne trenutke! 

Napomene

POLAZAK ZAGARANTOVAN!

Termin putovanja 28.04. - 01.05.2018. godine 

U cijenu je uključeno:
*Prijevoz modernim autobusom (TV, video, klima, WC)
*2 noćenja sa na bazi polupansiona (doručak+večera) u ½ i 1/3 sobi u u hotelu Petalon Resort 4* - VRSAR
*Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja
*GRATIS obilazak Pule

U cijenu nije uključeno:
*Fakultativni izleti (Izlet u Poreč +Brijuni sa uključenom ulaznicom u nacionalni park 30,00 EUR)
*Doplata za jednokrevetnu sobu 
*Individualni troškovi
*Provizija za kartično plaćanje


- Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
Za putovanja važe ARD Travel Opći uslovi putovanja.
- Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
- Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Odvajanjem od nekadašnjeg istarskog kopna, nastali su Brijunski otoci. Nigdje toliko crnike i lovora na jednom mjestu i hlada pod krošnjama drveća širokih i dvadesetak metara. Brijuni su prekrasna slika prirode koju je kultivirao čovjek za svoj najugodniji boravak u raskoši zelenila, krajoliku uređenom do krajnje pitomosti te mirisa i blizine mora. Čovjek je oblikovao prirodu prema svojim potrebama i stvorio neuobičajen krajolik na Jadranu koji su rado posjećivali brojni državnici, poznati glumci, glazbenici, umjetnici, znanstvenici, plemići i druge istaknute ličnosti. Brijuni su bili i ostali sinonim za ugodu odmora.

FIRST MINUTE ponuda: posjetite Pulu, Zagreb i nacionalni park Brijun za samo 229 KM i provedite nezaboravne trenutke! 

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN (subota, 28.04.2018.) SARAJEVO – TRAVNIK - JAJCE
Polazak autobusa u večernjim satima ispred Zemaljskog muzeja Sarajevo. Vožnja modernim autobusom preko Visokog, Jajca,Bihaća... sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
2. DAN (nedjelja, 29.04.2018.) PULA –VRSAR
Dolazak u Pulu u ranim jutarnjim satima. Po dolasku slijedi pješački obilazak grada: Arena (ulaz se plaća), Avgustov hrama (ulaz se plaća), Trijumfalna kapija, Gradska vijećnica, građevine austrijske arhitekture, Kaštela (ulaz se plaća), Forum, dvojna vrata i gradski bedemi... Slobodno vrijeme za jutarnju kafu. Slijedi odlazak do smještaj u Petalon Resort 4*.Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili  kupanje u unutrašnjem bazenu hotela PINETA 3*. Večera. Noćenje.
3. DAN (ponedjeljak, 30.04.2018.) POREČ – BRIJUNI
Doručak. Nakon doručka slijedi fakultativni izlet u Poreč. Po dolasku u Poreč slijedi kraći obilazak starog dijela grada koji datira iz rimskog doba, kompleksa Eufazijeve bazilike (ulaz se plaća), trga Marafor, Porečke kule, palate iz gotičkog doba, Romaničke kuće, Istarske gotičke crkve i ostataka velikog Neptunovog hrama... Nastavak putovanja do Brijuna. Vožnja do Fažane gdje je ukrcaj na brod za NP Brijuni. Vožnja brodom i potom razgledanje Brijuna vozićem uz stručno vodstvo. Brijunski arhipelag obuhvata skupinu od 14 ostrva i otočića izrazite ljepote, čuvene po očuvanoj mediteranskoj vegetaciji i arheološkim nalazištima. Razgledamo Veliki Brijun, najveće ostrvo arhipelaga koji krajem 19. stoljeća austrijski industrijalac Kuperweisser pretvara u mondeno ljetovalište evropskog jet-seta. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za kupanje u hotelu PINETA 3*. Večera. Noćenje.
4. DAN (utorak, 01.05.2018.), RABAC – ZAGREB (SHOPPING)
Doručak. Nakon doručka slijedi odjava iz hotela i povratak prema BiH. Vožnja u pravcu Zagreba. Po dolasku u Zagreb oko podneva slijedi odlazak do centra grada. Slobodno vrijeme za šetnju i shopping. Putovanje nastavljamo odlaskom do tržnog centra.Slobodno vrijeme za shopping do predvečernjih sati kada slijedi nastavak putovanja prema BiH. Dolazak u Sarajevo u kasnim večernjim /ranim jutarnjim satima narednog dana.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Turistička agencija “ARD Travel” je privatna turistička agencija, u Sarajevu, kulturnom i administrativnom centru BiH. Bogatstvo kulturnog – historijskog naslijeđa, prirodne ljepote i atraktivni prostori, u čemu se posebno izdvajaju naše planine,jezera,prelijepa sela,naši mali gradovi sa velikom dušom,naše more , je i odredilo pravac naše poslovne politike i potrebe da i naše učešče u predstavljanju lijepe nam države doprinese što većoj posjeti turista. -Svoje poslovanje zasnivamo na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogli na pravi način odgovoriti na sve veće izazove.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.