Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Prvomajsko putovanje na glamuroznu Azurnu obalu sa Centrotoursom!

Azurna obala - Tri noćenja sa doručkom u hotelu 3* u organizaciji turističke agencije Centrotours, za samo 395 KM!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Nica/Kan/St.Tropez-Sarajevo
 • 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* Locarno u Nici (ili sličnom), 
 • Ulazne takse u gradove u Italiji i Francuskoj,
 • Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Francuskoj i Italiji i kompletna organizacija putovanja,
 • Gratis posjeta Milanu i obilazak Nice.
 • Termin putovanja: 27.04.2018. - 02.05.2018.
 • Za realizaciju putovanja potrebno 20 kupljenih vaučera
U cijenu nije uključeno:
 • Fakultativni izleti (Grasse-Cannes-Antibes 15,00 EUR, Sant Tropez i Monako 15,00 EUR)
 • PZ osiguranje 12,00 KM,
 • Eventualna boravišna taksa koja se plaća na recepciji hotela,
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 180,00 KM
 • Popusti:  Dijete do 12 godina u pratnji dvoje odraslih 50,00 KM.
 • Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja
 • Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti.
 • Molimo Vas da se prije zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Centrotours.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Azurna obala - uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će 1 Maj dočekati na najljepšoj obali na svijetu.


- Azurna obala - Tri noćenja sa doručkom u hotelu 3* u organizaciji turističke agencije Centrotours, za samo 395 KM!

Opis ponude

1. DAN, 27.04.2018. (PETAK), SARAJEVO
Polazak sa odredišta u 17.00h iz Sarajeva. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Zagreb  – Ljubljana. Noćna vožnja prema Italiji sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN, 28.04.2018. (SUBOTA), NICA
Dolazak u Italiju u jutarnjim satima,vožnja preko Italije do Azurne obale. Dolazak u popodnevnim satima (cca 13.00-14.00h). Smještaj u hotel. Pješačko razgledanje grada u pratnji vodiča: hotel Negresko, ruska crkva, bazilika Notre Dame, place Massena, Palais de Justice, Course Saleya, vidikovac Chateu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, 29.04.2018. (NEDJELJA), NICA – GRASSE – CANNES – ANTIBES – NICA
Doručak. U 10.30h polazak na  fakultativni izlet Grasse-Cannes-Antibes. Prvo odlazimo  u fabriku parfema u Grasu. Mogućnost kupovine u jednoj od najpoznatijih tvornica parfema. Slijedi odlazak u Cannes, jedan od najpoznatijih turističkih središta u Francuskoj.Obilazak ovog poznatog festivalskog grada: Bulevar De la Croisette, festivalske palate – Bulevar slavnih, šetnja do starog grada s vidikovcem, sa kojeg se pruža predivan pogled na Cannes i Lerinske otoke. Slobodno vrijeme. Polazak za Antibes. Antibes je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. DAN, 30.04.2018. (PONEDJELJAK), NICA – SAINT TROPEZ – NICA – MONAKO – NICA  
Nakon doručka (cca 10.30h) predlažemo fakultativni izlet u Sant Tropez i Monako. Obilazak Sant Tropeza, kosmopolitskog ljetovališta, mjesta gdje se okuplja svjetski džet set. Važi za popularnu i omiljenu turističku destinaciju među bogatim i slavnim filmskim zvezdama, a ime koje se ne može odvojiti od Saint Tropeza je Brižit Bardo. Po svojim događajima mitsko mjesto u kome se prepliću sjaj šou biznisa, tradicija, glamur, kultura i umjetnost. Obilazak luke sa brojnim kafićima i restoranima, te gradskog zvonika. Slobodno vrijeme. Povratak u Nicu. U večernjim satima dolazak u Kneževinu Monako. Razgledanje bajkovitog grada: PALATA GRIMALDIJEVIH, KATEDRALA, OKEANOGRAFSKI MUZEJ, STAZA FORMULE 1. Posjeta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelijepim parkovima Monte Karla. Poslije obilaska male mondenske države povratak u Nicu. Noćenje.

5. DAN, 01.05.2018. (UTORAK), NICA – MILANO  – BIH
Nakon doručka check out (cca 10.30h) iz hotela i polazak prema Milanu. Obilazak Milana u pratnji vodiča: Castello Sforzesco, porta Gariballdi, porta Nuova, porta Venezia, giardini Pubblici, via Dante, Teatro alla Scala, galeria Vittorio Emanuele II, Duomo, piazza del Duomo. Slobodno vrijeme u centru grada. Nastavak vožnje prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

6. DAN, 02.05.2018. (SRIJEDA), BIH
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim/podnevnim satima u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.