Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Putujete za Zagreb? The Movie Hotel je pravi izbor za Vas!

Umjesto 314 KM platite 154 KM za dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u The Movie Hotelu!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona: +385 01 4400 680 ili na e-mail: info@themoviehotel.com
 • Internet priključak u svim sobama, klima, grijanje, čišćenje i besplatan parking
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 31.01.2019. godine
 • Check in od 14:00h, Check out do 12:00h
 • Boravak za djecu ako spavaju sa roditeljima – GRATIS
 • Za treći krevet nadoplata 100kn po danu
 • Taksa nije uključena u cijenu i iznosi 10 kn osoba/dan. Za djecu od 12 do 18 godina 3,5kn dan
 • Vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Zagreb, glavni grad Republike Hrvatske, jedan je od najstarijih europskih gradova ali i jedna od najmlađih europskih metropola. O dugoj povijesti govori podatak da je njegova biskupija osnovana 1094. godine a 1242. godine proglašen je slobodnim kraljevskim gradom. Nastao je na mjestu gdje se posljednji obronci Alpa spajaju s rubovima panonske doline, stvarajući obroncima planine Medvednice (najviši vrh je Sljeme visine 1035 m, inače omiljelo izletište Zagrepčana) i dolinom rijeke Save prostor idealan za izrastanje grada.

Od proljeća do jeseni mnoge se priredbe i izložbe događaju na otvorenom te su prava atrakcija za posjetitelje i zaslužne su za posebnu atmosferu grada. Najvažnije zagrebačke kulturne institucije i mnogi hoteli, od kojih velik dio i u sastavu međunarodnih hotelskih lanaca, smješteni su u samom središtu grada, u pješačkoj zoni koja je - kada to vrijeme dozvoljava - vjerojatno najveći europski kafić na otvorenom. Tu su i druge atrakcije kao što je živopisna tržnica na otvorenom - jedna od posljednjih u Europi, koja je apsolutno prvorazredni doživljaj za sve koji dođu u Zagreb. Tu ćete osjetiti već pomalo zaboravljene mirise i okuse djetinjstva te uživati u šarenilu … Iako kulturom i zemljopisnim položajem srednjoeuropski, arhitekturom barokni, Zagreb u mnogočemu živi mediteranskim načinom života. I baš zbog tog spoja on je - priznaju to njegovi gosti - grad specifičnoga šarma i gostoljubivih, srdačnih ljudi. Mnogi kažu, bez konkurencije! Šetnja Zagrebom zanimljivo je i ugodno putovanje kroz povijest i sadašnjost.

- Platite 154 KM umjesto 314 KM za dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u The Movie Hotelu!

Opis ponude

The Movie Hotel je moderan tematski hotel smješten blizu sjecišta dvije velike prometnice koje povezuju istočni i zapadni dio grada. Hotel nudi 20 lijepo opremljenih soba modernog dizajna, svojim položajem, te blizinom autobuske i tramvajske stanice ispred samog hotela omogućuje jednostavan pristup svim djelovima grada. Hotel je ukrašen sa preko 1000 orginalnih slika poznatih glumaca sa filmskih festivala u Berlinu, Cannesu, Veneciji i L.A-u, a svaka soba nosi ime nekog poznatog svjetskog glumca.
The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. 
Hotel posjeduje i vlastiti parking. Ispred hotela je tramvajska stanica, te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je cca 15 minuta gradskim prijevozom.
Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskim TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom, tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete.
Sam Hotel se nalazi na Savskoj cesti broj 141 i najlakše se do njega dolazi upravo vožnjom Savskom cestom južno (prema Savi) od križanja sa Ljubljanskom (Slavonske) avenijom, tj. vožnjom sjeverno od Jadranskog mosta. Hotel se nalazi na istočnoj strani ceste.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.