Zatvori

PZU Jinemed BH - Čuvajte Vaše zdravlje uz redovan i kompletan ginekološki pregled

Ginekološki pregled, papa test i ginekološki ultrazvučni pregled za samo 70 KM

Napomene

  • Ponuda uključuje sistematski ginekološki pregled, papa test, ginekološki ultrazvučni pregled
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 28.02.2017. godine
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Obavezna rezervacija na broj 033/408-800 ili na mail jinemedbh@bih.net.ba
  • Vaučeri se ne mogu stornirati
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko kupac izvrši rezervaciju i ne pojavi se u dogovreno vrijeme ili uopšte ne izvrši rezervaciju

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Niko nije dovoljno bogat da bi sebi dozvolio da bude bolestan. Zdravlje je najvrednije što imamo pa ga treba čuvati, a svaka žena bi stoga trebala barem jednom godišnje otići na redovan pregled kod ginekologa. Bacite pogled na svoj kalendar i pronađite vrijeme za kompletan ginekološki pregled, a potom se opustite prijatnom osećaju odgovornosti prema svom zdravlju i sebi!

- Ginekološki pregled, papa test i ginekološki ultrazvučni pregled za samo 70 KM

Opis ponude

Jinemed Group kao specijalizovani centar  Ginekologije, Akušerstva i Umjetne Oplodnje osonovan je 1989. godine, brzo steceni uspjeh i portfelj pacijenata omogucio je otvaranje odjela za pruzanje i drugih zdravstvenih usluga. To je i razlog da se 2001.godine otvori Medicinki Centar Kalamiš  i 2005.godine Bolnica Jinemed u Fulji. U našim centrima ima dovoljno zainteresovanosti za estetsku kirurgiju, transplataciju kose i stomatološka lijecenja. Sve ovo  je razlog da posjedujemo specijalizovan strucni kadar, da pruzamo kvalitetan servis kao i da smo pouzdana institucija.Osim 2 centra za umjetnu oplodnju koji se nalaze u Istanbulu pruzamo istu uslugu i u još 2 centra za umjetnu oplodnju koji se nalaze u Bursi.Niko nije dovoljno bogat da bi sebi dozvolio da bude bolestan. Zdravlje je najvrednije što imamo pa ga treba čuvati, a svaka žena bi stoga trebala barem jednom godišnje otići na redovan pregled kod ginekologa. Bacite pogled na svoj kalendar i pronađite vrijeme za kompletan ginekološki pregled, a potom se opustite prijatnom osećaju odgovornosti prema svom zdravlju i sebi!

marketing

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.