Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Rafting avantura na Tari, drugom najvećem kanjonu na svijetu!

Platite samo 52 KM za rafting na rijeci Tari i Drini sa uključenim doručkom, opremom i skiperom u kampu Stari Dud

Napomene

 • Ponuda uključuje rafting na rijeci Tari i Drini dug 33 kilometra, doručak, boravišnu taxu, osiguranje, opremu, prevoz iz kampa do polazne tačke, skiper
 • Mogućnost doplate za večeru ili ručak je 8 eura po osobi
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučer se može iskoristiti u periodu od 06.04. do 15.10.2017. godine
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Kamp također posjeduje: vlastiti parking prostor, neiscrpne ribolovačke mogućnosti, uređenu pješčanu plažu za sunčanje i kupanje, stazu za pješačenje, Wi-Fi, prodavnicu suvenira
 • Po dolasku na granicni prijelaz Hum - Sćepan Polje plaća se granična taksa 4 € po osobi
 • Obavezna rezervacija 
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko su korisnici izvršili rezervaciju a nisu došli ili otkazali najmanje 5 dana ranije
 • Vaučeri se nakon izvršene rezervacije ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Najnoviji, najopremljeniji, najpovoljniji kamp u oblasti vam nudi najduži rafting! Nezaboravan provod na 18 km rijeke Tare i 15 km rijeke Drine u kvalitetnim čamcima sa kompletnom pratećom opremom kao što su : sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo, čizme od neoprena i veslo. Čamcima upravljaju licencirani skiperi koji su zaduženi za vašu maksimalnu bezbjednost u toku spusta.

- Platite samo 52 KM za rafting na rijeci Tari i Drini sa uključenim doručkom, opremom i skiperom u kampu Stari Dud

Opis ponude

Tara je drugi najveći kanjon nakon Grand Canyon - a zadivit će vas svojom ljepotom koju upotpunjuju pjenušavi slapovi i kraška vrela. Zadivit će Vas tirkizna boja rijeke Tare kao i obale i šume koje se uzdižu od nivoa vode do teško pristupačnih visova i litica.

Naš novouređeni kamp se nalazi 9 km od Foče na putu M18. Trenutni kapacitet kampa je 50 ležajeva u novim dvokrevetnim i četverokrevetnim drvenim bungalovima, a postoji i mogućnost boravka u našem auto-kampu u vašim šatorima i auto-kućama.Uredan sanitarni dio sa muškim i ženskim toaletima i tuš kabinama sa toplom vodom.
Pored raftinga u okruženju postoji i veliki broj mogućnosti za organiziranje raznih izletničkih tura kroz Nacionalni park Sutjeska, prašumu Perućicu, planinu Zelengoru, pješčane piramide i mnoge druge ljepote u okolini našeg kampa.

U sklopu kampa nalazi se restoran dugogodišnje tradicije u kojem za goste kampa pripremamo najukusnije domaće specijalitete kao što su janjetina i prasetina sa ražnja, jela ispod sača/peke, jela sa roštilja kao i veliki broj jela po narudžbi i vegetarijanskih jela.

PLAN PROGRAMA:

Dolazak u kamp do 9h 
Doručak
Biranje opreme 
Prevoz nasim vozilima do polazne tačke Brštenovice 
Spust - u toku spusta prav se pauze za kupanje sunčanje po zelji gosta. 
Povratak u kamp u popodnevnim satima
Razduzivanje opreme. 

Aranzman se moze produziti po zelji gosta ukoliko to smjestajni kapacitet dozvoljava. 

Doplata:
Noćenje - 7 €
Doručak - 5 €
Ručak - 8 €
Večera - 6 €

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Najnoviji,najopremljeniji, najpovoljniji kamp u oblasti vam nudi najduži rafting u oblasti. Nezaboravan provod na 18 km rijeke Tare i 15 km rijeke Drine u kvalitetnim čamcima sa kompletnom pratećom opremom kao što su : sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo, čizme od neoprena i veslo.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.