Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Rajske plaže Biograda na Moru i njegovi čudesni zalasci sunca čekaju na Vas!

Platite samo 786 KM za 7 noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe u apartmanima po izboru i uživajte u ovom slikovitom mjestu!

Napomene

 • Ponuda uključuje 7 noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe
 • Smještaj u kućama:
  - Gordana https://goo.gl/0Lehjt
  - Nina https://goo.gl/Yo56Sg
  - Pansion Čančar https://goo.gl/fEKxfD
  - Kuća Sanja https://goo.gl/Ct14gt
  - Kuća Robert https://goo.gl/pTGkJr
  - Kuća Marinka https://goo.gl/c8Elqp
  - Kuća Vista https://goo.gl/fi9nAx
  - Apartmani Neda https://goo.gl/MfqgbV
 • Vaučere je moguće spajati
 • Iskoristivost vaučera je od:
  - 19.08 do 02.09.2017
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Taxa nije uključena u cijenu i iznosi 7kn osoba/dan, djeca 12-18 godina 3,50 kn/dan
 • Djeca do 4 godine borave besplatno
 • Djeca od 4 do 12 godina plaćaju 85 kn/dan
 • Treća odrasla osoba 115 kn/dan
 • Kućni ljubimci 35 kn/dan 
 • Klima 35 kn/dan
 • Check in od 11h, check out do 10h
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije, ili je kupio vaučer a nije iskoristio u navedenom roku
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Razigrani arhipelag otoka i otočića i najveće hrvatsko jezero, luksuzne marine i jahte i ruševni ostaci tisućljetne povijesti, vreva i živahnost modernog ljetovališta i samotni mir usamljenih plaža, sva ta raznolikost je sadržana u par desetaka kilometara Biogradske rivijere. Njeni živopisni gradići okruženi su rijetko lijepom prirodom, a tu se, između otoka Pašmana i Turnja na kopnu, smjestilo i srce Jadrana, znameniti srcoliki otočić Galešnjak.

Platite samo 786 KM za 7 noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe u apartmanima po izboru i uživajte u ovom slikovitom mjestu!

Opis ponude
Mjesto je poznato po nekadašnjim ljetnikovcima i perivojima starih zadarskih plemića. Jedna od poznatijih takvih obitelji bila je obitelj Borelli. Zahvaljujući njima, turizam u Sv. Filipu i Jakovu ima povijesne korijene. Ljetnikovci i parkovi u kojima je obitelj ugošćavala prijatelje i poznanike te uglednike onoga doba bili su preteča današnjim vikendicama i turističkim objektima.

Mjesto Sveti Filip i Jakov danas je spoj predivne dalmatinske prirode okrenute moru, a u zaleđu ga čuvaju prostranstva bogate zemlje.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Turistička agencija SANI TOURS je relativno mlada agencija, osnovana u proljeće 2007. godine. Iako kratko na turističkom tržištu, agencija SANI TOURS je ostvarila uspješnu poslovnu suradnju s velikim brojem privatnih iznajmljivača, kao i hotelskih poduzeća diljem Hrvatske. Zahvaljujući sudjelovanju na brojnim turističkim sajmovima u zemlji i inozemstvu, sklopili smo partnerstva s mnogim turoperatorima i turističkim agencijama iz cijele Europe pa čak i nekima iz prekomorskih zemalja.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.