Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Relax masaža + copping u Beauty studiju Ege po još boljoj cijeni!

Uštedite 75% i opustite se 70 minuta - Vaše tijelo će Vam biti zahvalno!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Copping + relax masažu u trajanju od 70 minuta
  • Vaučer vrijedi za jednu osobu
  • Rok iskoristivosti vaučera do 28.02.2018. godine
  • Iskoristivost, kao i rezervacija su obavezni i mogući na dvije adrese: Vip Ege - Skenderija 8, 061-228 858 ili 033-228 858 i Ege - Mehmeda Spahe 26, 033 - 229 225
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko korisnik isti nije iskoristio u navedenom roku iskoristivosti
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Masaža postoji od pradavnih vremena. Čovjek instinktivno trlja bolni i otečeni dio tijela. Vrlo vjerovatno se masaža već odavno upotrebljavala u liječenju, osobito kod raznih afekcija lokomotornog sustava.
Premda, danas postoje različiti aparati za masažu, ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu.

- Uštedite 75% i opustite se 70 minuta - Vaše tijelo će Vam biti zahvalno!

Opis ponude

Masaža može imati nevjerovatan učinak na cijelo tijelo. Osim izravnih fizičkih koristi poput poboljšanja cirkulacije, olakšavanja probave, opuštanja mišića, masažom možete postići i psihičke koristi. Sama spoznaja da se brinete o svome tijelu prouzrokovat će osjećaj koje se ne može postići ni jednim lijekom.

Glavobolja, grčevi, nesanica, napetost, stres – sve te tegobe se mogu ublažiti masažom! Priča o masaži počinje dodirom. Pažnja i osjećajnost, malo vremena i energije – to je sve što je potrebno za masažu.

Cupping je drevna kineska metoda uklanjanja bolova u mišićima, otklanjanja toksina iz organizma i zatezanja kože pomoću takozvanih ventuza, odnosno vakuumskih čaša. Ova metoda prakticira se u kombinaciji sa nekom od masažnih tehnika, ovisno o tome koja se problematika tretira. Cupping čaše apliciraju se na bolna mjesta te isisavanjem zraka iz istih stvara se vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo. Tako tretirano tkivo se momentalno jako prokrvljuje i postiže se izvrsna cirkulacija što uvelike olakšava razgradnju nakupina mliječne kiseline, čak i onih najtvrdokornijih.


marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.