Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Sa Citydeal Fly Fly Travel agencijom posjetite grad sunca, mora i usamljenih obala - Tivat!

Noćenje sa doručkom u Palma Hotelu 4* za nevjerovatnih 94 KM!

Napomene

 • Termini iskoristivosti: 10.05.-05.06.2018.
 • Smještaj u 1/2 standardnoj sobi
 • Cijene su izražene po osobi i danu u KM, na bazi usluge noćenje sa doručkom, min stay. 5 noći, doplata za kraći boravak 20% 
 • U cijenu nije uključeno:
 • Rezervacijski dio aranžmana 15€ po osobi
 • Boravišna taksa i osiguranje 1,40€/osoba/dan
 • Moguće doplate:
 • Polupansion 10€/osoba/dan, puni pansion 22€/osoba/dan
 • Jednokrevetna soba 50%
 • Krevetac 5€ po danu.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email sarajevo@flyflytravel.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096,
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Tivat je najmlađi grad Boke Kotorske (Crna Gora), smješten u centalnom dijelu Zaliva, u podnožju ekološke oaze brda Vrmac (768 m), zapravo poluostrva koje Tivat i Tivatski zaliv razdvaja od Kotora i Kotorskog zaliva. Tivatski zaliv najveći je od svih unutrašnjih bokokotorskih zaliva, i ne samo po tome poseban.
Iz Tivta puca pogled na Krtoljski iliti svešteni arhipelag, s čak tri ostrva (Miholjka prevlaka ili Ostrvo cvijeća, Sveti Marko i Gospa od milosti), čime se ostali gradovi ne mogu podičiti. Ovi su ostrvski mediteranski medaljoni puni priče i istorije (v. Krtoli), posebno Miholjska prevlaka, središte prve zetske episkopije (osnovao je 1219. Sveti Sava).
Morska voda ovog zaliva uvijek je toplija u odnosu na druga kupališta jer je dubina neznatna, posebno prema Solilima.
Područje Soliotskog polja bilo je tokom istorije poprište mnogih sukoba, jer su se o vitalnu morsku so, kad i oko polja gdje se so ubirala ljeti, tokom srednjeg vijeka otimali nasljednici države Nemanjića – Balšići, Lazarevići, Crnojevići, potom Kotor, Dubrovnik, Venecija i Turci naposlijetku.


Noćenje sa doručkom u Palma Hotelu 4* za nevjerovatnih 94 KM!

Opis ponude

Palma Hotel 4*

Nalazi se na samoj obali mora sa prelepim pogledom na Tivatski zaliv. U svom sastavu hotel poseduje recepciju, lift, klimatizovani restoran, aperitiv bar, tavernu i terasu. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne ima i apartmana.
Svaka soba ima kupatilo, telefon, klimu, frižider i SAT TV a određen broj soba ima balkon i pogled na more. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Fly Fly Travel je sa vama od 2009. godine, kada smo započeli svoju misiju da svima približimo super jeftine avio karte. Svoj brend jačali smo u oblasti vazduhoplovne industrije i turizma, sa primarnim fokusom na prodaji avio karata. Pored toga, naša agencija nudi i razne vrste turističkih aranžmana.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.