Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Samo za žene!! Pobjegnite od svakodnevnice i opustite se na bazenu Nature Pino Hotela!

Platite samo 13 KM i opustite se na bazenu Pino Nature Hotela u terminima rezervisanim samo za žene!

Napomene

 • Ponuda uključuje jedan termin na bazenu samo za žene
 • Terminu su slijedećim danima:
  - utorkom od 17-19h
  - petkom od 14-16h
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučer se može iskoristiti odmah nakon obavljene kupovine 
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 25.04.2017. godine
 • Obavezna je telefonska rezervacija termina 033/257-800
 • Za željeni termin potrebno je napraviti raniju rezervaciju u protivnom će biti moguće koristiti samo preostale termine 
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik obavio kupovinu, a nije iskoristio u navedenom roku iskoristivosti ili ukoliko je izvršio rezervaciju, a nije došao
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalanost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m.

- Platite samo 13 KM i opustite se na bazenu Pino Nature Hotela u terminima rezervisanim samo za žene!

Opis ponude

Sjajno mjesto za potpunu relaksaciju pružiti će Vam 23 metra dug bazen, dječiji bazen, 2 saune, fitness centar i 2 sobe za masažu. 
Oslanjajući se na iskonske prirodne elemente, naši tretmani će Vam pomoći u ponovnom uspostavljanju prirodne ravnoteže vašeg tijela. Nakon tretmana odmorite uz šoljicu čaja s pogledom na očaravajuću prirodu planine Trebević.

Lokalno uzgojeno planinsko bilje, haloterapija, svježa izvorska planinska voda te klasični elementi evropske Spa kulture, zagarantovati će Vam nazaboravno iskustvo.

marketing

Relax Tours je počeo sa radom u jednoj maloj poslovnici u Sarajevu sada već davne, 1988. godine. Bili smo prva privatna turistička agencija u Bosni i Hercegovini i pojavili smo se sa tada potpuno novim konceptom usluge: kompletan paket aranžman sa smještajem, avionskom kartom, transferima, itd – sa samo jednom rezervacijom. To je bio početak jedne nove ere, ere gdje su daleka putovanja postala pristupačna običnom covjeku. Danas nam je, kao najvećoj turističkoj agenciji u BiH, cilj da ponudimo i obezbijedimo najširi mogući spektar turističkih usluga za individualce, porodice, poslovne ljude i grupe (kako za „incoming“ tako i za „outgoing“ turizam) s povoljnim cijenama koje su pristupačne svim budžetima... Opremljeni smo i sposobni da klijenteli, čija su očekivanja sve profinjenija i zahtjevnija, pružimo nivo usluge koji očekuju i zaslužuju.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.