Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Sarajki Muameri Đip je potrebna pomoć dobrih ljudi

Kupovinom vaučera donirate 5 KM za liječenje Muamere Đip

Napomene

  • Kupovinom vaučera donirate 5 KM za liječenje Muamere Đip
  • Ako želite donirate veći iznos, možete kupiti više vaučera
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Citydeal ne zarađuje na humanitarnim akcija, te snosi i troškove obrade transakcija i prijenosa novca

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sarajka Muamera Đip (30) oboljela je od multiplex sclerosis i za njeno liječenje potrebne su injekcije "Copaxone" kojih nema na bh. tržištu, a za koje svakog mjeseca, u narednih pet godina, mora obezbijediti 2.000 KM. Inače, ova djevojka rođena je u Višegradu, a trenutno živi u sarajevskoj općini Hadžići. Šehidsko je dijete, a živi sa majkom i sestrom. Od majčine penzije, sa kojom se izdržava ova porodica, sama ne može obezbijediti 120.000 KM koliko joj treba za petogodišnji ciklus liječenja. Zato moli dobre ljude širom svijeta da joj pomognu da se, koliko toliko, vrati u normalan život.

Opis ponude

- Ova bolest sa hiljadu lica je nepredvidiva i teško se sa njom borim. Borba je nepredvidiva jer se suočavam sa strahom da, bez pomoći dobrih ljudi, neću moći obezbijediti potrebna sredstva za liječenje. Nije lako živjeti sa takvim saznanjem te saznanjem da se možeš suočiti sa vrlo teškim posljedicama koje donose nepokretljivost, slijepoću i otkazivanje funkcija cijelog tijela. Terapija koja blokira i usporava napredovanje bolesti je injekcija "Copaxone" od  20 mg, koja po komadu košta oko 70 KM, a mora se primati svaki dan narednih pet godina. Kutija injekcija u kojoj dođe 28 komada košta 2.000 KM i za njihovu nabavku moram se sama snalazati.
Država me ostavila na cjedilu. Molim sve dobre i humane ljude da mi pomognu, jer bez njihove pomći moja sudbina bit će neizvjesna. Inače, dva puta sam do sada primala takozvanu Pulsnu terapiju. No, ona djeluje samo nekoliko mjeseci i stanje se opet pogoršava. Sama teško mogu da se krećem. Da nije pomoći moje sestre teško bih obavljala i najminimalnije životne funkcije, kaže Muamera Đip. 


Sve one koji će ovo čitati želim da OBAVIJESTIM da sam do sada skupila 85 000 KM što je ukupno sa svim donacijama (uplate na račun, western, pomoć u injekcijama od dobrih ljudi i svim ostalim akcijama)
Muameri je potrebno još oko 35 000KM i zato još jednom moli sve dobre i humane ljude da joj pomognu da skupi sredstva koja su potrebna za cjelokupno liječenje.

Sve dodatne informacije za Muamerino liječenje mogu se dobiti na kontakt telefon broj: 061 592 320, a pozivom na humanitarni broj:  090 291 066  možete donirati 2 KM. 

Pomoći se može i uplatama novčanih sredstava na sljedeće račune: 

UPLATE IZ BIH NA RAČUN: 40021950000 otvoren kod Uni Credit Bank 
Ime i prezime: Muamera Đip   

UPLATE IZ INOSTRANSTVA: 
Broj računa: 40021950100 otvoren kod Uni Credit Bank.  
Ime i prezime: Muamera Đip. 
Adresa: Garovci 86 
IBAN BROJ PO OVOM RAČUNU JE : BA 393387202842535630 
SWIFT: UNCRBA22     

1-EUR UPLATA WESTERN UNION  na ime Senida Đip.

Facebook grupa: Svi za Muameru ❤

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.