Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Savršen odmor uz more i čistu prirodu provedite u Apartmanskom kompleksu Lavande!

Platite SAMO 364 KM pet noći za dvije do četiri osobe i uživajte u ljepotama Malinske i otoka Krka!

Napomene

  • Ponuda uključuje: 6 dana, 5 noći u Apartmanskom komleksu Lavande
  • Iskoristivost vaučera je od 01.09. - 30.09.2018. godine
  • Boravišna taksa nije uključena u cijenu doplaćuje se: od 01.03. - 14.06. -  6 KN/osoba, 15.06. - 31.08. - 8 KN/osoba, 01.09. - 30.11. - 6 KN/osoba
  • Djeca od 0 do 11 godina ne plaćaju boravišnu taksu, djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne takse, a odrasle osobe punu cijenu
  • Nadoplata za kućnog ljubimca 60 KN (8 EUR) po danu
  • Obavezna provjera raspoloživosti i rezervacija na brojeve:+385 51 859 829; 051/588-033; ili e-mail: lavande.malinska@gmail.com
  • Vaučeri se mogu spajati
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Vrhunac turističke ponude Malinske čini apartmansko naselje Lavande, kompleks koji u prekrasnom mediteranskom parku pruža mnoštvo pogodnosti za odmor i razonodu.
Apartmansko naselje Lavande je komforni turistički kompleks koji je ujedno i zaštitni znak sveukupne turističke ponude Malinske. Nalazi se u blizini predivne plaže koja Vam pruža idealne mogućnosti za sport i zabavu.
Lavande su se smjestile u tipično mediteransko okruženje, u tišini i nadomak svih potrebnih sadržaja. Vaš odmor u Malinskoj će obogatiti moderno opremljeni smještaji apartmana Lavande u kojima ćete naći sve potrebno za bezbrižan odmor od opremljene kuhinje, televizije do prekrasnog balkona s još ljepšim pogledom na mjesto. 
Apartmani Lavande - Malinska smješteni su u blizini mora. Svaki apartman je za 2 do 4 osobe a uključuju sobu, dnevni boravak sa 2 ležaja, kuhinju, kupaonicu i balkon ili terasu.


Platite SAMO 364 KM pet noći za dvije do četiri osobe i uživajte u ljepotama Malinske i otoka Krka!

Opis ponude

Apartmansko naselje LAVANDE su se smjestile u tipičnom mediteranskom okruženju, u tišini, a nadomak svih potrebnih sadržaja.
Može se reći da cijela Malinska zajedno sa apartmanskim naseljem Lavande ima jednu neprekinutu plažu koja je djelom kamenita, šljunčana i pješćana s uvalicama za kupanje djece. Osim kupanja na prekrasnoj plaži, apartmansko naselje Lavande nudi zadovoljstvo i svima onima koji voli sport i rekreaciju trčanjem, bicikliranjem i brzim hodanjem, jer uz samo more prema njivicama ima 4 kilometra. 

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Apartmansko naselje Lavande

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.