Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Savršena kombinacija za otklanjanje stresa i bolnih područja!

Platite samo 19 KM za relax masažu cijelog tijela u trajanju od 45 minuta + 15 minuta tretiranja bolnih područja sa eukaliptusom u beauty studiju Didier!

Napomene

  • Ponuda uključuje relax masažu u trajanju od 45 minuta + 15 minuta tretiranja bolnih područja sa eukaliptusom (koristi se za relaksaciju zgrčenih mišića i istegnutih ligamenta, grča ili povrede mišića, lumbaga, artritista ili reumatske tegobe)
  • Vaučer vrijedi za jednu osobu
  • Rok iskoristivosti vaučera do 28.02.2018
  • Rezervacija obavezna na broj telefona 033/862-288
  • Beauty studio Didier se nalazi na adresi Terezije bb, Skenderija
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko korisnik isti nije iskoristio u navedenom roku iskoristivosti
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Relaks masaža je upravo ono na šta njen naziv aludira. To je masaža koja se striktno koristi sa ciljem odmora i relaksacije. Ova masaža nije dizajnirana da ima terapeutski efekat u smislu otkolanjanja hronične boli i nelagodnosti.


Platite samo 19 KM za relax masažu cijelog tijela u trajanju od 45 minuta + 15 minuta tretiranja bolnih područja sa eukaliptusom u beauty studiju Didier!

Opis ponude

U toku relax masaže terapeut vrši nježan ili umjeren dodir na Vaše tijelo, lagano pokrećući tkiva u cilju relaksacije. Ponekad se kao mogući modalitet ove masaže uključuje i aromaterapija, prema želji klijenta. Visoko kvalitetna aromaterapijska ulja mogu pojačati holastično iskustvo masaže omogučujuči veći stepen relaksacije i restauracije Vašeg energetskog balansa. Naravno, moguće je primeniti i ulja bez naglašenog mirisa, prema želji. Ulje omogućava da pokreti terapeuta klize i pritom nema povlačenja kože.

Životi mnogih su stresni iz dana u dan, a opet suviše malo vremena posvećujemo da popravimo naše fizičko i duhovno stanje. Svako od nas zaslužuje preko potreban moment relaksacije za sebe. Ova vrsta masaže predstavlja pravu tehniku za postizanje upravo tog jedinstvenog trenutka. Opustiće vaš um i tijelo oslobađajući Vas od stresa,.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.