Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Sedmodnevni medicinski Wellness paket u luksuznom hotelu Premier Aqua!

Platite 1877 KM za 6 noćenja za dvije osobe na bazi POLUPANSIONA uz uključen medicinski paket sa pregledima, bazen sa termalnom vodom, Spa i Relax zonu!

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  - 6 noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona u Lux sobi
  - Fizijatrijski medicinski pregled
  - Kinezoterapija i fizička terapija preporučena od strane našeg ljekara ( termoterapija, elektroterapija, magnetna terapija, laser, hidroterapija)
  - 2 x po osobi masaža od 20 minuta 
  - Korištenje rekreativnih sadržaja u hotelu (slana soba, finska sauna, Bio sauna, infracrvena sauna, parno kupatilo, vichy tuš)
  - Bazen sa termalnom voodm
  - Relax zona
  - Fitness, Power Plate
  - Besplatno korištenje sportskih terena
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2017
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Provjera raspoloživosti, kao i rezervacija, obavezni su na broj telefona +381 22 21 55 333 ili na e-mail: rezervacije@hotelpremier.rs
 • Prvo dijete do 12 godina – GRATIS, drugo dijete do 4 godine – GRATIS. Drugo dijete uzrasta između 4-12 godina plaća cijenu umanjenu za 50% od cijene po noći za odraslu osobu
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1,65 KM po osobi po noći, djeca uzrasta 7-15 godina plaćaju boravišnu taksu u visini od 0,82 KM, dok su djeca uzrasta do 7 godina oslobođena plaćana boravišne takse. Osiguranje se dodatno plaća 0,33 KM.
 • Vaučer se smatra iskorištenim iskorištenim, ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Smješten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. 


Platite 1877 KM za 6 noćenja za dvije osobe na bazi POLUPANSIONA uz uključen medicinski paket sa pregledima, bazen sa termalnom vodom, Spa i Relax zonu!

Opis ponude

Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih ljepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.


Na samo 20 kilometara od Novog Sada i 70 kilometara od Beograda, na južnim padinama Fruške Gore u sastavu Nacionalnog parka, smještena je banja Vrdnik. Blagotvorno dejstvo termalne vode ove banje povoljno utiče na koštano zglobni sistem, reumatske tegobe, stanje kože i ubrzava zarastanje rana – odnosno pospješuje epitelizaciju.
Na idealnoj poziciji od 240m nadmorske visine, banja se odlikuje umjerenom kontinentalnom klimom sa 2200 sunčanih časova godišnje, te odsustvom jakih vjetrova i hladnih vazdušnih masa. Čist vazduh sa velikim sadržajem ozona, bez ikakvog zagađenja, banju Vrdnik svrstava u red vazdušnih banja.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.