Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Shiatsu ili medicinska masaža za opuštanje cijelog tijela u salonu Ege!

Prepustite se rukama stručnjaka uz masažu u trajanju od 30 minuta za samo 9.90 KM!

Napomene

  • Ponuda uključuje: Shiatsu ili medicinska masaža u trajanju od 30 minuta
  • Period iskoristivosti ponude je od 20.03. do 30.04.2018. godine.
  • Ponuda se može iskoristiti isključivo na adresu: Hamdije Čemerlića 5 
  • Obaveznu rezervacija na broj telefona 061 268 125 ili 033 978 700.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Samo jedna masaža može imati nevjerovatan učinak na cijelo tijelo. Osim izravnih fizičkih koristi poput poboljšanja cirkulacije, olakšavanja probave, opuštanja mišića, masažom možete postići i psihičke koristi. Sama spoznaja da se brinete o svome tijelu prouzrokovat će osjećaj koje se ne može postići ni jednim lijekom.

Glavobolja, grčevi, nesanica, napetost, stres – sve te tegobe se mogu ublažiti masažom! Priča o masaži počinje dodirom. Pažnja i osjećajnost, malo vremena i energije – to je sve što je potrebno za masažu.

- Prepustite se rukama stručnjaka uz masažu u trajanju od 30 minuta za samo 9.90 KM

Opis ponude

Shiatsu je drevna orijentalna metoda rada na tijelu, utemeljena na tradicionalnoj dalekoistočnoj medicini i filozofiji, staroj više od 5000 godina. Svoje korijene shiatsu vuče iz drevne kineske masaže Amma, koja je uključivala pritiskanje i trljanje tijela po energetskim kanalima i točkama.

Moderni Shiatsu je prenesen iz Japana 60. godina prošlog stoljeća na zapad gdje je obogaćen zapadnim saznanjima moderne anatomije fiziologije i psihologije te se u takvom obliku primjenjuje danas. Shiatsu se i dalje razvija u kombinaciji modernog i drevnog čime predstavlja spoj istočnjačkog intuitivnog, energetskog i holističkog pogleda na život sa zapadnjačkim znanstvenim spoznajama o funkcioniranju ljudskog tijela i psihe. Shiatsu je 1997. priznat u Europskoj uniji kao jedna od osam metoda nekonvencionalne medicine

Zbog svoje efikasnosti postao je cijenjena alternativna metoda u Europi i SAD-u, te se u mnogim bolnicama nudi kao dopunska terapija za tretiranje i prevenciju bolesti.
Sportska masaža, kada se primjenjuje pravilno veoma je efikasna i učinkovita metoda masaže pomoću koje se smanjuje mišićna tenzija i vraća ravnoteža muskulaturno-skeletnog sistema pojedinca.
Medicinska masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipulacije tjelesnim tkivima ( kožom, potkožjem, mišićima i mišićnom fascijom ). Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe
Klasična masaža je adekvatna kada želimo poboljšati cirkulacijski sustav. Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnika koje su bitne kada želimo poboljšati prokrvljenost, tonizaciju ili opuštanje mišićnih skupina. Takvim načinom se pozitivno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava ( ispravan rad organa, jačanje imunološkog sustava, čišćenje dišnih puteva, rada srca, kod prehlada itd. )

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Ege studio nudi sve vrste frizerski i kozmetičkih usluga, kao i bogat program masaža samo po Vašem izboru.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.