Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

SHOPPING FEST sa agencijom Centrotours! UDINE - TRST 2018!

Platite samo 134 KM za prijevoz i smještaj u hotelu sa 4* na bazi noćenja sa doručkom, i ne propustite najveće rasprodaje!

Napomene

 • ZA REALIZACIJU PUTOVANJA POTREBNO 20 KUPLJENIH VAUČERA
 • Termin putovanja od 16.02. do 18.02.2018
 • Cijena obuhvata:
  - Bus prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Udine-Sarajevo,
  - Smještaj u Exeucitive hotel 4* ili sličnom, na bazi 1 noćenja sa doručkom,                 
  - Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja.
 • Cijena ne obuhvata:
  - PZ osiguranje 6,00 KM,
  - Fakultativno razgledanje Udine 10,00 EUR  (uz minimum 25 prijavljenih putnika),
  - Doplatu za 1/1 sobu 35,00 KM,
  - Doplatu za prvo sjedište ili sjedište iza 2. vrata u autobusu 30,00 KM/sjedište,
  - Doplatu za dodatno sjedište u autobusu 60,00 KM.
 • Po kupovini vačera, potrebno je dostaviti slijedeće informacije na mail:   i.porobija@centrotrans.com
  - Ime i prezime
  - Broj pasoša i datum rođenja
  - Kontakt telefon
  - Adresa stanovanja
  - Tip sobe
  - Grad u kojem će putnici ući
  - Da li putnik posjeduje PZ osiguranje
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Centroturs Opći uslovi putovanja.
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Udine se nalazi u krajnje sjeveroistočnom delu Italije, na oko 20 km zapadno od državne granice sa Slovenijom. Obilazak Udina turisti započinju sa Trga slobode, za čiji su besprekoran izgled zaslužne dve građevine "Loggia del Lionello" i "Loggia si San Giovanni ", iznad koje se nalazi i poznati toranj sa satom "Torre del Orologio", replika mnogo poznatijeg na Trgu svetog Marka u Veneciji. Gradom dominira dvorac smJešten na brežuljku koji se izdiže iznad Trga slobode. Iskoristite ovu priliku da posjetite ovaj prelijepi grad uz kvalitetan shopping u tržnim centrima Citta Fiera i Palmanova i obilazak neizostavnog Trsta!

Opis ponude

1. DAN, 16.02.2018. (PETAK), SARAJEVO – UDINE
Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice Sarajevo u 19.30h. Polazak autobusa u 20.00h. Putovanje preko Zenice, Doboja, Banja Luke, Zagreba.  Noćno putovanje uz pauze po potrebi grupe.
2. DAN, 17.02.2018. (SUBOTA), UDINE
Dolazak u tržni centar Citta Fiera u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za shopping cca 3h. Odlazak u Udine i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora slijedi fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča: Piazza della Liberta, Torre del Orologio, Castelo di Udine, Piazza san Giacomo, Loggia di Lionello, Duomo, pallazo Antonini. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN, 18.02.2018. (NEDJELJA), UDINE – PALMANOVA – TRST – SARAJEVO 
Nakon doručka slijedi check out iz hotela i polazak prema Palmanovi. Zadržavanje u shopping village Palmanova cca 2h. Nastavak vožnje prema Trstu. Po dolasku u Trst, kraće razgledanje užeg centra grada: Piazza di Unita di Italia, Ponte Rosso, Teatro Romano, Corso italia, Tempio di San Spiridone. Slobodno vrijeme. Povratak prema BiH u večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima idućeg dana.

O HOTELU: Hotel Executive s 4 zvjezdice smješten je u stambenoj četvrti na jugu Udina, na samo 300 metara od kina CineCity i susjednog trgovačkog centra. Parkiralište je besplatno, a sobe su jednostavne i funkcionalne. Zvučno izolirane i klimatizirane sobe imaju besplatni WiFi, TV sa satelitskim programima i minibar. Kafić Coffee & American Bar dostupan je isključivo gostima hotela i poslužuje lagane obroke, espresso kavu i izbor regionalnih vina. Gosti mogu uživati u slatkim i slanim jelima na bife doručku.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.