Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Sinj - Oaza mira i udobnosti u srcu alkarskoga grada!

Platite samo 211 KM za 2 noćenja sa doručkom za dvije osobe u hotelu Alkar! 

Napomene

 • Ponuda uključuje 2 noćenja sa doručkom za dvije osobe
 • Mogućnost doplate za polupansion u hotelu
 • Besplatan parking i WiFi
 • Vaučer se može iskoristiti u periodu od 21.08. do 30.09.2017.
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Djeca do 7 godina borave gratis
 • Boravišna taxa nije uključena u cijenu i plaća se na recepciji hotela
 • Check in od 14h, Check out do 12h
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučeri se ne mogu stornirati 

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel Alkar smješten je u oazi mira i prirode.  Omogućite sebi smještaj po Vašoj mjeri. Ukoliko želite mir i udobnost , Hotel Alkar je pravi izbor za Vas. Uz udobnost soba i  balkona sa kojih se pruža pogled sve do Staroga Grada (Gospe Sinjske) koji je jedini takve vrste  u Hrvatskoj, možete doživiti  pogled na povijest i kulturu u Hrvatskoj i to iz Vaše sobe. Uz pjev ptica i zelenilo, odmorite se od svakodnevnih obveza i prepustite se odmoru iz snova. Hotel Alkar u svojoj ponudi ima 50 standardnih soba i 4 obiteljske sobe.

Opis ponude

Sinj leži u srcu Dalmatinske zagore u prekrasnom krajoliku šumovitih brežuljaka, Sinjskog polja i rijeke Cetine. Okružen obroncima planina Svilaja, Dinara i Kamešnica idealan je za turiste željne aktivnog odmora koji osvježenje u ljetnim mjesecima mogu naći na rijeci Cetini ili na moru (svega 40 km do Splita). 
Sinj je poznat kao marijansko svetište i središte viteške igre Alke, svjetske baštine UNESCO-a. Kupajte se, osvježite i pijte jednu od najčišćih voda na svijetu te uživajte u carstvu okusa delicija koje nudi ovaj kraj. Uzjašite dobro obučene, temperamentne konje čiji mentalitet odaje tajnu iskustva i odražava prirodni okoliš u kojem žive. Na leđima mustanga upoznajte raskoš netaknute prirode i osjetite život Dalmatinske zagore te sa sobom ponesite sve okuse, mirise, boje i toplinu prijateljstva konja s ove nezaboravne avanture.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.