Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Sistematski pregled uz laboratorijske nalaze + internistički pregled uz EKG u poliklinici BIOHEM!

Kontrolišite zdravlje i izbjegnite gužve! Uradite sistematski pregled za samo 75 KM!

Napomene


 • Ponuda uključuje:
 • Sistematski pregled uz laboratorijske nalaze:
  - intolerancija na hranu,
  - sedimentacija,
  - krvna slika,
  - glukoza u krvi,
  - holesterol,
  - trigliceridi,
  - t.bilirubin,
  - AST, ALT,
  - željezo u serumu,
  - urin
  -pregled ljekara interniste uz EKG
 • Test intolerancije na hranu radi se osobama starijim od 14 godina, ostali nalazi se mogu uraditi i za mlađe od 14 godina
 • Obavezna telefonska rezervacija 24h unaprijed na broj telefona: 033 658 865.
 • Vaučer se može iskoristitiod 25.10 do 30.12.2018.
 • Radno vrijeme Poliklinike Biohem je od 08:00h do 15:00h radnim danom, a subota i needjelja su neradne.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Razlog brojnih simptoma (pospanost nakon jela, loše pamćenje, smanjena koncentracija, nemir, promjene raspoloženja, depresija, pojačana potreba za određenom hranom, migrene, glavobolje, natečeni zglobovi, bolovi u mišićima, promjene na koži i sl.) može biti intolerancija, odnosno reaktivnost na određene namirnice.

EKG se obavezno radi kada pacijent ima simptome ili znake oboljenja srca, i ako postoji sumnja na bolesti i stanja koja mogu da se odraze na rad srca (različiti metabolički i elektrolitski poremećaji). Takođe, EKG treba uraditi i osobama koje su imale neobjašnjive gubitke svesti ili kolapse, jer njihov uzrok mogu često biti ranije neprepoznate bolesti srca.

Test intolerancije na hranu, te pregled ljekara interniste uz EKG uradite po odličnoj cijeni od 75 KM!


Opis ponude

Poliklinika BIOHEM je novost na našem tržištu. Koncipirana je tako da zadovolji dostupačnost, zahvaljujući svojim punktovima. Radimo po svim pravilima Dobre prakse i tu smo da udovoljimo svim Vašim zdravstvenim potrebama, od prevencije do liječenja. Prateći potrebe stanovništva, kao i mogućnosti, učinili smo naše usluge pristupačnim. 


Naš tim čini visokoprofiliran kadar, eminentni stručnjaci u svojim oblastima. U našim laboratorijama možete uraditi svu laboratorijsku dijagnostiku, koju stalno proširujemo prateći najnovija dostignuća u ovoj oblasti. 

Danas je sve važnije da razmišljamo o prevenciji bolesti koje treba spriječiti prije nego se pojave i razviju u nešto ozbiljno. 

Zbog toga smo za Vas pripremili sistematski pregled od strane ekipe stručnjaka iz polja oftalmologije, neuropsihijajtrije, psihologije, interne medicine, medicine rada, te kompletnu laboratorijsku dijagnostiku. Radimo sve iz domena medicinske biohemije, hematologije, imunologije – autoimuna oboljenja, hormoni, specifični proteini, tumorski markeri, mikrobiologije i parazitologije. Poseban akcenat smo stavili na ispitivanje alergija koje su danas jedno od najčešćih oboljenja, te intolerancije na hranu. 

Radimo i sve preglede radnika – ljekarska uvjerenja, sanitarne preglede, te periodične preglede.
 

U elegantnom ambijentu pružićemo Vam individualnu, personalizovanu uslugu, poštujući Vaše vrijeme i Vaše potrebe. 

Obratite nam se sa povjerenjem.
 

Vaš tim – Poliklinika BIOHEM

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Poliklinika BIOHEM je novost na našem tržištu. Koncipirana je tako da zadovolji dostupačnost, zahvaljujući svojim punktovima. Radimo po svim pravilima Dobre prakse i tu smo da udovoljimo svim Vašim zdravstvenim potrebama, od prevencije do liječenja. Prateći potrebe stanovništva, kao i mogućnosti, učinili smo naše usluge pristupačnim. Naš tim čini visokoprofiliran kadar, eminentni stručnjaci u svojim oblastima. Vama na raspolaganju su i 2 laboratorije koje vode magistra laboratorijske tehnologije sa svojim timom, ljekar specijalista mikrobiologije i parazitologije sa svojim timom, te genetičar sa svojim timom. U našim laboratorijama možete uraditi svu laboratorijsku dijagnostiku, koju stalno proširujemo prateći najnovija dostignuća u ovoj oblasti.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.