Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Skijalište Rogla - Obezbijedili smo sve što Vam je potrebno za skijanje u Sloveniji!

Platite samo 393 KM po osobi za 3 noćenja na bazi polupansiona u hotelu i bungalovima Rogla uz trodnevnu ski kartu, bazen i wellness!

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  - 3 noćenja na bazi polupansiona 
  - trodnevna ski karta
  - bazen i wellnes u hotelu Planja
 • 50% na vikend ski tečaj
 • Subotnja obiteljska apres ski zabavu na Uniorčku (od 14h na dalje)
 • Razigrana Zlodejeva animacija (igre na snijegu, kpljanje, noćni pohod sa bakljama, Zlodejev mini disko)
 • Besplatan Wi-Fi
 • Period iskoristivosti vaučera od 22.12.- 25.12.2017. godine
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na mail info@btravel.pro ili na broj telefona +385 1 6666 850
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Skijalište Rogla je jedno od značajnih skijališta Slovenije, nalazi se na Zreškom Pohorju na 1517 m iznad mora, približno 15 km udaljeno od Termi Zreče u podnožju. Nudi također i druge sadržaje - višenamjensku dvoranu, igrališta, stazu za skijaško trčanje. U okolici su i 30 km staza za skijaško trčanje i zimsko-ljetno sanjkalište Zlodejevo (1300 m). Skijalište ima 2 sedežnice i 11 vučnica, ukupnog kapaciteta oko 15 000 skijaša na sat.
Na Rogli ćete u potpunosti doživjeti zimske sportove. O tome svjedoče mnogi zadovoljni gosti koji se vraćaju na Zreško Pohorje, a naravno i šest zlatnih pahuljica koje je Rogla postigla kao najslikovitiji slovenski skijaški centar. Rogla nudi užitak skijanja od kasne jeseni do ranog proljeća. Skijašima je zajamčeno najmanje sto skijaških dana na izvrsnim skijaškim stazama prekrivenim prirodnim i kompaktnim snijegom.
Otprilike 100 hektara održavanih skijaških staza čeka početnike, rekreativne i natjecateljske skijaše.

Opis ponude

Oni koji imaju puno energije i adrenalina uživaju u Fun Parku Rogla, na poligonu snowboardera i skijaša slobodnog stila, koji se nalaze uz stazu Mašin Žaga.
Zabavni park Rogla sastoji se od "half pipe" u gornjem dijelu i petnaest prepreka gdje snowboarderi i skijaši slobodnog stila izvode svoje akrobacije. Neki skijaški skokovi napravljeni od prirodnih kontura tla, nazvani »kickeri«, nalaze se u donjem dijelu parka, kao i dva skoka »big air« neposredno ispred ciljne linije.
Posebna avantura je noćno skijanje na osvijetljenim skijaškim stazama Košuta i Jasa. Za one koji znaju da nikada nije kasno naučiti, škola skijanja Rogla nudi početne i napredne tečajeve.
Pod vodstvom stručnih instruktora skijanja saznat ćete koliko je zabavno skijanje i koliko ga je lako svladati. Škola skijanja Rogla dobiva zlatnu pahuljicu za najbolju skijašku školu u Sloveniji već godinama.
Da biste uživali u snijegu, ne trebate vlastitu opremu za skijanje. U hotelu Planja nalazi se najam skijaške opreme od glave do pete.
Najmlađi će gosti biti zbrinuti u skijaškom vrtiću na snijegu s brojnim animacijama.

Hotel i bungalowi ROGLA 3*
Hotel Rogla smješten je u skijaškom centru Rogla na 1517 metara nadmorske visine. Hotel nudi velik wellness centar s unutarnjim bazenom i sportskom dvoranom.
Wellness sadržaji također uključuju različite saune, hidromasažnu kadu, dječji bazen i velik izbor masaža. Sportska dvorana površine 2200 m² sadrži igralište za odbojku, košarku, tenis i squash, stijenu za penjanje i fitness studio. Dostupna je i usluga najma sportske opreme.
Dva restorana i pansion Stara Koča s kaminom nude jela tradicionalne pohorske/slovenske i međunarodne kuhinje. Povremeno se organiziraju predstave s tradicionalnom glazbom.
Bungalovi Rogla nalaze se na 100 metara od skijališta i hotela Rogla. U sklopu objekta gostima je na raspolaganju besplatni WiFi. Smještajne jedinice sadrže SAT-TV, kuhinju s pećnicom i hladnjakom.  Bungalovi su dvokrevetni i četverokrevetni različitih veličina. Gosti mogu upotrebljavati bazene, saune, sportsku dvoranu, restoran i bar u hotelskom kompleksu Rogla i Planja.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.