Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Specijalna novogodišnja ponuda iz Centrotousa za Dubai uz direktni let iz Sarajeva!

Nezaboravna Nova godina u Dubai-u za nevjerovatnih 1969 KM po osobi uz aranžman od 5 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* i uključen direktni let iz Sarajeva!

Napomene

PUTOVANJE ZAGARANTOVANO!

- Termin putovanja 29.12.-03.01.2018. godine 

U cijenu je uključeno:
- Povratna avio karta na relaciji Sarajevo- Dubai -Sarajevo (ekonomska klasa),
- Sve aerodromske takse,
- 5 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj superior sobi u hotelu TRYP by WYNDHAM 4* ili sličan
http://trypwyndhamdubai.com/
- Bus transferi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom,
- Kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Viza za UAE 160,00 KM (potrebna jasna kopija pasoša, važnost pasoša minimum do 30.05.2018; rok za izdavanje vize je 3 radna dana; putnici sa pečatom države Izrael u pasošu ne mogu dobiti vizu),
- Boravišna taksa (Tourism Dirham) 15,00 AED (cca 8,00 KM)/soba/noćenje (plaća se na licu mjesta),
- Fakultativni izleti i napojnice
- Putničko-zdravstveno osiguranje 12,00 KM za osobe do 60 godina. Za osobe od 60 do 70 godina plaća se dupla polica osiguranja (24,00 KM).

Po kupovini vaučera potrebno se javiti u agenciju Centrotours na broj telefona 033/407-407

- Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
- Za putovanja važe Centroturs Opći uslovi putovanja.
- Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
- Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Glamurozni, uvijek eksponirani dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata živi za Vašu pažnju!
Okupan suncem tokom cijele godine, Dubai je elitna turistička destinacija. Doživite čari najmodernije arhitekture na planeti, raskošne palete luksuznih hotela, vrhunskih klubova i barova.
Okružen toplim morem s jedne strane i beskrajnom romantičnom pustinjom s druge strane, Dubai privlači sve, od turista do poslovnih ljudi, koji u ovom glamuroznom gradu kontrasta, u egzotičnom dodiru Istoka i Zapada,
uvijek mogu pronaći nešto što će im probuditi radoznalost i maštu.
Pođite sa nama u Dubai direktnim letom iz Sarajeva i dočekajte Novu 2017. godinu na +25 C!

Opis ponude

1.DAN, 29.12.2017. (PETAK), SARAJEVO – DUBAI
Okupljanje putnika na Sarajevskom aerodromu u 15.00h. Let broj FZ 762 avio kompanije Fly Dubai za Dubai u 17.25h. Slijetanje na međunarodni aerodrom Dubai poslije ponoći u 02.00h. Nakon pasoških i carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela u Dubaiju (cca 15-20 minuta vožnje). Smještaj i noćenje.
2. DAN, 30.12.2017. (SUBOTA), DUBAI
Doručak. Nakon doručka slijedi odlazak na cjelodnevno fakultativno razgledanje grada. Razgledanje obuhvata stari i novi dio grada i započinje razgledanjem starog dijela grada i odlaskom do tvrđave Fahidi u kojoj se nalazi u muzej Dubaija koji predstavlja pravo putovanje u historiju. Nastavak vožnje do obale Jumeirah (Džumeira), najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak do najluksuznijeg hotela na svijetu, Burj Al Araba (Burdž el Arab), i stanka za fotografiranje ispred hotela. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoreno ostrvo u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput hotela Atlantis The Palm (pauza za fotografiranje).
Razgledanje nastavljamo odlaskom do marine gdje ćemo se odmoriti i osvježiti a zatim preko najšire ulice Šejh Zejd i kroz novi Dubai otići do najviše građevine na svijetu, tornja Burj Khalifa (828 m, mogućnost posjete uz doplatu). Razgledanje završavamo posjetom najvećem i najposjećenijem shopping centru na svijetu – Dubai Mall.
Mall je glavna atrakcija Dubaija! Zahvaljujući raznovrsnom sadržaju, "Dubai Mall“ je postao najposjećeniji tržni centar na svijetu. Godišnje ga posjeti više od 65 miliona ljudi!
Otvoren je 2008. godine, u sklopu kompleksa vrijednog 20 milijardi dolara, čiji su dio i Burdž Halifa i Dubai fontana. Ono što ga izdvaja od ostalih nisu prodavnice luksuznih brendova, već obilje propratnog sadržaja. Na prostoru od
1.124.000 kvadratnih metara, pored 1.200 butika, nalaze se i tematski zabavni parkovi, 22 kina, hotel sa 250 soba, replika čuvene londonske ulice Regent, klizalište, skijalište, akvarijum, vodopad, fontane... Zanimljiv je podatak da se u njemu dešava više pješačkog saobraćaja nego na Ajfelovom tornju, Nijagarinim vodopadima i Diznilendu zajedno. Ispred Dubai Malla, na vještačkom jezeru, nalazi se još jedna veleljepna građevina - najveća fontana na svijetu. Izgradnja ove 275 metara duge vodene skulpture koštala je 218 miliona dolara. Fontana je osvijetljena sa 6.600 reflektora i 25 projektora u boji. Izbacuje mlaz vode do 73 metara visine, a snopovi svjetlosti koje stvara mogu se vidjeti i na 32 kilometara udaljenosti. Ova nesvakidašnja igra vode, svjetlosti i boja praćena je muzikom - tradicionalnim arapskim numerama i modernim svjetskim hitovima.
Prije povratka u hotel, slobodno vrijeme za shopping i promatranje magičnih fontana. Noćenje.
3. DAN, 31.12.2017. (NEDJELJA), DUBAI – ABU DHABI – DUBAI - NOVA GODINA!
Doručak. Nakon doručka predlažemo odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad
Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 malih ostrva razasutih ispred obala grada. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne kvartove grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od historije do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći obilazak nove atrakcije Abu Dhabija – Ferrari World. Po povratku u Dubai slobodno vrijeme za doček Nove Godine. SRETNA NOVA GODINA!
4. DAN, 01.01.2018. (PONEDJELJAK), DUBAI
Nakon doručka slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Predlažemo odlazak u neki od novotvorenih tematskih parkova (IMG Worlds of Adventure, Dubai Parks and Resorts). U popodnevnim satima mogućnost odlaska na fakultativni izlet - jeep safari s večerom. Očekuje vas prava adrenalinska zabava tokom vožnje terenskim vozilima kroz zlatno-crvene pješčane dine. Prije večere u beduinskom kampu, mogućnost surfanja na dinama, jahanja deva i ukrašavanje kože kanom. Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz dobru hranu, piće (uključeno u cijenu) i ples trbušnih plesačica uz ritmove beduinske muzike. Povratak u Dubai. Noćenje.
5. DAN, 02.01.2018. (UTORAK), DUBAI – SHARJAH – DUBAI
Doručak. Nakon doručka predlažemo Vam fakultativni odlazak u Burdž el Arab, jedini hotel na svijetu kategoriziran sa 7*! Iz ovog hotela izgrađenog u obliku jedra pruža se nezaboravan pogled ostrvo Palm Džumeira na kojem se nalaze najluksuzniji hoteli i više od 4000 vila čiji su vlasnici neke od najpoznatijih osoba današnjice! Poslijepodne predlažemo fakultativni izlet u Sharjah, treći po veličini grad u Arapskim Emiratima, historijski gledajući jedan od najbogatijih gradova u regiji, administrativno-poslovni centar Emirata Sharjah (Šardža), udaljen samo 15-tak kilometara od Dubaija, poznat po Al Qasbi s „Eye of the Emirates“ – ogromnim točkom koji nudi prelijep panoramski pogled i na obližnji Dubai. Noćenje.
6. DAN, 03.01.2018. (SRIJEDA), DUBAI – SARAJEVO
Nakon ranog doručka slijedi transfer do aerodroma. Direktan let FZ 763 za Sarajevo u 08.55h sa dolaskom u Sarajevo u 12.20h. Kraj putovanja.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.