Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Specijalna novogodišnja ponuda za Budimpeštu iz agencije Centrotours! (29.12.)

Novogodišnje putovanje za pamćenje u Budimpeštu sa prevozom i 3 noćenja sa doručkom za nevjerovatnih 315 KM!

Napomene

 • ZA REALIZACIJU PUTOVANJA POTREBNO 20 KUPLJENIH VAUČERA
 • Termin putovanja 29.12.2017. – 03.01.2018. godine
 • U cijenu je uključeno:
  - Prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Budimpešta-Sarajevo ,
  - Smještaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2  i 1/3 sobama u Budimpešti (širi centar grada),
  - Ulazne takse u gradove Mađarske,
  - Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Mađarskoj i kompletna organizacija putovanja.
 • U cijenu nije uključeno:
  - Fakultativni izleti (Budimpešta 15,00 EUR, Čarda 30,00 EUR, Krstarenje 15,00 EUR, Obilazak Eztergoma i Sentandreje 20,00 EUR, Godolo 30€),
  - PZ osiguranje 12,00 KM,
  - Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata), 
  - Doplata za dodatno sjedište u autobusu 100,00 KM
 • Po kupovini vačera, potrebno je dostaviti slijedeće informacije na mail:   d.curic@centrotrans.com
  - Ime i prezime
  - Broj pasoša i datum rođenja
  - Kontakt telefon
  - Adresa stanovanja
  - Tip sobe
  - Grad u kojem će putnici ući
  - Da li putnik posjeduje PZ osiguranje
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Centroturs Opći uslovi putovanja
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

BUDIMPEŠTA - Pariz istočne Europe, dvomilionska Budimpešta sa svojim brojnim znamenitostima, restoranima, klubovima, idealan je izbor za jedno zimsko putovanje!  Za vrijeme Vašeg boravka u Mađarskoj vodimo Vas na panoramsko razgledanje Budimpešte, vožnju Dunavom, u večernjim satima i u prekrasni ambijent mađarske čarde, gdje ćete uživati uz muziku i ples. Nakon ovog vikenda kraljica Dunava Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim..


-Novogodišnje putovanje za pamćenje u Budimpeštu sa prevozom i 3 noćenja sa doručkom za nevjerovatnih 315 KM!

Opis ponude

1. DAN, 29.12.2017. (PETAK), SARAJEVO – BUDIMPEŠTA

Okupljanje putnika na odlaznim peronima Autobuske stanice u Sarajevu. Polazak autobusa u 22.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Zenica – Doboj – Bosanski Brod. Noćna vožnja prema Mađarskoj sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN, 30.12.2017. (SUBOTA), BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu oko 10.00h. Po dolasku slijedi fakultativno razgledanje grada u pratnji vodiča u trajanju cca 3h: Rakoci bulevar, Trg heroja gdje se nalaze: Muzej lijepih umjetnosti, cirkus, Luna Park, ZOO vrt, dvorac Vajdahunjadi, zatim vožnja kroz Andraši bulevar, iznad najstarijeg Evropskog metroa, a pored muzeja Terora, Oktagona, Opere, bazilike sv.Stefana i Parlamenta. Slijedi prelazak na Budimsku stranu i obilazak Budimske tvrđave, Ribarske kule, crkve Matije Korvina i Kraljevske palate. Povratak u Peštu preko Lančanog mosta. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Uvečer fakultativni odlazak na krstarenje Dunavom u trajanju od jednog sata. Doživite fascinantnu panoramu Budimpešte noću. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, 31.12.2017. (NEDJELJA), BUDIMPEŠTA – GODOLO – BUDIMPEŠTA

Nakon doručka slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet u „carski dvorac Gedele“ (Godolo) cca 30km sjeveroistočno od Budimpešte. Posjeta najljepšem mađarskom baroknom dvorcu koji je obilježila snažna ličnost austrijske carice i mađarske kraljice Elizabete, poznatije kao Sisi (1837-1898). U okviru ovog prekrasnog dvorca su

još crkva, pozorište i staklenik za cvijeće i tropsko bilje, te mali spomen-muzej koji prikazuje raskošan ali neveseo život carice Sisi, sve do njenog tragičnog kraja u Ženevi. Povratak u Budimpeštu u poslijepodnevnim časovima. Slobodno vrijeme. Zajednički odlazak na doček Nove godine na jednom od trgova Budimpešte! Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN, 01.01.2018. (PONEDJELJAK), BUDIMPEŠTA – EZTERGOM – SENTANDREJA – BUDIMPEŠTA

Kasni doručak. Slobodno prijepodne i poslijepodne za individualno razgledanje grada ili fakultativni obilazak gradova na obali Dunava: Eztergom i Sentandreja. Eztergom je bio sjedište Huna za vrijeme njihovog najvećeg vladara i osvajača Atile poznatog i kao Bič Božiji. Danas se u ovom grada nalazi i najveća katedrala u Mađarskoj. Sentandreja je grad sa velikim brojem muzeja i galerija sa prekrasnim starim gradom i prelijepim trgovima, danas poznat i kao jedno od najomiljenijih turističkih destinacija u Mađarskoj. Povratak u Budimpeštu u predvečernjim satima. Uvečer slijedi fakultativni izlet u tradicionalnu mađarsku čardu (večera + folklor + ciganska muzika). Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN, 02.01.2018. (UTORAK), BUDIMPEŠTA – SARAJEVO

Nakon doručka napuštanje hotela i povratak u BiH uz obilazak najvećeg tropikarijuma u centralnoj Evropi smještenog na 3000 m2 u tržnom centru Campona (jedinstveni kompleks akvarija sa raznim vrstama riba, koralima, biljnim svijetom, te imitacijom tropske prašume. Više informacija na www.tropicarium.hu/en. Slobodno vrijeme za shopping i individualne aktivnosti. Nastavak putovanja prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

6. DAN, 03.01.2018. (SRIJEDA), BiH

Dolazak u BiH u podnevnim satima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.