Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Specijalna ponuda za 8. mart uz Centrotours! Neka romantična Venecija bude Vaš izbor!

Agencija Centrotours Vas vodi u Veneciju uz uključen prijevoz, noćenje i doručak za samo 125 KM! Ponuda koju ne smijete propustiti!

Napomene

Putovanje je zagarantovano!

U cijenu je uključeno: 
- Prijevoz Centrotransovim autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima, WC), 
- 1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u regiji Veneto,
- Ulazne takse u gradove u Italiji,
- Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Italiji i kompletna organizacija putovanja.

U cijenu nije uključeno: 
- Fakultativni izleti i ulaznice u objekte od interesa (Venecija 20,00 EUR)
- PZO 8,00 KM,
- Boravišnu taksu koja se plaća na recepciji hotela na licu mjesta (1,00-3,00 EUR po osobi po noći),
- Doplata za dodatno sjedište u autobusu 70,00 KM,
- Doplata za svako posebno traženo sjedište u autobusu 50,00 KM/sjedište,
- Doplata za  1/1 sobu 40,00 KM.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Venecija je grad u Italiji i jedna od najljepših kulturno-historijskih cjelina na jadranskoj obali i cijelom Mediteranu. Grad duge i vrijedne historije nalazi se na sjeveroistoku Italije i centar je regije Veneto i provincije Venecija.
Venecija spada među najljepše turističke ciljeve u cijeloj Evropi, a poznata je po svom tradicionalnom Karnevalu.
Venecija se nalazi na sjevernoj obali Jadranskog mora. Umjesto ulica grad presijeca 150 kanala preko kojih je izgrađeno mnoštvo malih mostova. Saobraćaj obavljaju brodovi, čamci i gondole. Najveći kanal je Kanal Grande, koji prolazi sredinom grada, a na njemu se nalazi Ponte Rialto, most koji predstavlja najvažniju spojnicu dva velika dijela grada. U centru grada je Markov trg sa starom crkvom Sv. Marka i sa veličanstvenom Duždevom palatom. Venecija je 3600 m dugim mostom spojena sa kopnom, gdje su se razvila velika predgrađa Mestre i Margera. Veneciju godišnje posjećuju milioni turista. U njoj se svake godine održava filmski festival, a poznata je i po proizvodnji stakla, čipke, predmeta od zlata, srebra i kože.

Opis ponude

Program putovanja:

1. DAN, 08.03.2018. (ČETVRTAK), SARAJEVO – PALMANOVA
Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice u Sarajevu. Polazak autobusa u 22.00h. Putovanje na relaciji Sarajevo - Zenica - Doboj - Zagreb - Ljubljana - Trst- Veneto. Noćna vožnja.

2. DAN, 09.03.2018. (PETAK), PALMANOVA – VENETO 
Dolazak u Italiju u jutarnjim satima. Odlazak do tržnog centra u Palmanovi (više na www.palmanovaoutlet.it) gdje možete pronaći radnje najvećih svjetskih robnih marki sa muškom, ženskom, dječijom i sportskom garderobom; igračke, stvari za kuću, šminka, pokloni – sve to možete naći ovdje. Slobodno vrijeme za kupovinu. Poslijepodne nastavak putovanja prema Venetu. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN, 10.03.2018. (SUBOTA), VENETO – VENECIJA
Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Lido di Jesolu  te odlazak u luku Punta Sabbioni i vožnja brodom do Venecije. Slijedi razgledanje grada u pratnji vodiča: MOST UZDAHA, DUŽDEVA PALATA, ZATVOR, BAZILIKA SV. MARKA, ZVONIK CAMPANILLE, TORRE DEL OROLOGIO, ZGRADA PROCURATIE, MOST RIALTO. Slobodno vrijeme. Povratak u luku Punta Sabbionni i povratak prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

4. DAN, 11.03.2018. (NEDJELJA),– SARAJEVO 
Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima. 

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.