Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Specijalna ponuda za prvomajske praznike: Nica - Provansa - Milano uz Centrotours!

Platite samo 585 KM za prvomajski odmor na tri ponuđene destinacije, uz prijevoz i noćenja!

Napomene

ZA REALIZACIJU POTREBNO 20 KUPLJENIH VAUČERA

U cijenu je uključeno:
 • Prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Nica-Marseille-Milano-Sarajevo,
 • 1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* Busby  u Nici (ili sličnom),  
 • 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* Ibis Marseille Centre Vieux Port  u Marseille (ili sličnom),  
 • 1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* B&B Milano Sesto Marelli u Milanu (ili sličnom),  
 • Obilasci Nice, Antibesa, Cannesa i Milana,
 • Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Italiji i Francuskoj i kompletna organizacija putovanja.
 • Termin putovanja: 26.04. - 03.05.2018.
U cijenu nije uključeno:
 • Fakultativni izleti (Marseille 10,00 EUR, Avignon-Nimes-Arles 30,00 EUR, Obilazak Provance: Saint Remy-Les Baux-Aix 30,00 EUR, Como 20,00 EUR),
 • PZ osiguranje 16,00 KM,
 • Boravišne takse koja se plaćaju na recepciji hotela na licu mjesta (2,00-6,00 EUR po osobi po noći),
 • Doplata za dodatno sjedište u autobusu 165,00 KM,
 • Doplata za svako posebno traženo sjedište u autobusu 50,00 KM/sjedište,
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 290,00 KM.
 • Popusti:  Dijete do 12 godina u pratnji dvoje odraslih 120,00 KM. 
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Centroturs Opći uslovi putovanja.
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Marseille  – drugi po veličini grad u Francuskoj i najveća i najvažnija luka u zemlji. Marseille ima sve odlike velegrada, mediteranska atmosfera je sveprisutna, a istorijski centar grada obiluje zgradama impresivne arhitekture. Danas Marseille ima izražen kosmpolitski duh, tu se spajaju razne kulture i religije, a između starih građevina i modernih poslovnih zgrada, smjestili su se brojni teatri,muzeji i šarmantni bulevari. Gastronomska ponuda obiluje jelima „iz mora“, a najpoznatija je bouillabaisse – riblja čorba, zaštitni znak Marseilla, već dugi niz godina.


- Platite samo 585 KM za prvomajski odmor na tri ponuđene destinacije, uz prijevoz i noćenja!

Opis ponude

1. DAN, 26.04.2018. (ČETVRTAK), SARAJEVO – LJUBLJANA – NICA
Polazak sa odlaznih perona autobusne stanice Sarajevo u 17.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Zenica – Doboj  – Zagreb  – Ljubljana. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN, 27.04.2018. (PETAK),  NICA 
Dolazak u Italiju u jutarnjim satima,vožnja preko Italije do Azurne obale. Dolazak u poslijepodnevnim satima (cca 14.00-15.00h). Smještaj u hotel. Pješačko razgledanje grada u pratnji vodiča: hotel Negresko, ruska crkva, bazilika Notre Dame, place Massena, Palais de Justice, Course Saleya, vidikovac Chateu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, 28.04.2018. (SUBOTA), NICA – ANTIBES – CANNES – MARSEILLE 
Nakon doručka napuštanje hotela i obilazak dijela Azurne obale i to prvo odlazak u Antibes. Antibes je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Slijedi odlazak u Cannes, jedan od najpoznatijih turističkih središta u Francuskoj. Obilazak ovog poznatog festivalskog grada: Bulevar De la Croisette, festivalske palate – Bulevar slavnih, šetnja do starog grada s vidikovcem, sa kojeg se pruža predivan pogled na Cannes i Lerinske otoke. Slobodno vrijeme. Polazak prema Marseju. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora obilazak Marseilla u pratnji vodiča: Katedrala de Major i stari grad, luka sa tvrđavama Sv.Nikole i Sv.Jovana, pozorište La Criee, gradska kuća ili hotel de Ville, Bazilika Notre-Dame de la Garde, ulica Cannabiere, Cours Belsunce. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN, 29.04.2018. (NEDJELJA), MARSEILLE – AVIGNON – NIMES – ARLES – MARSEILLE 
Doručak. Nakon doručka cjelodnevni fakultativni izlet. Prvo odlazak do Avignona, jednog od najvažnijih gradova Provanse. Nekada je bio centar hrišćanstva i sjedište katoličke moći. Po dolasku obilazak Avignona: Papska palata, najveća gotska palata na svijetu, most Sv.Benezea. Nastavak putovanja do Nimesa starog rimskog grada. Obilazak Nima: Arena, Maison Carrée, Augustova kapija, Dijanin hram, Katedrala. U dogovoreno vrijeme nastavak putovanja za Arles - grad u kome je Vincent Van Gogh proveo poslednje godine svog života. Grad su osnovali stari Grci u 6. veku p.n.e., a najveći prosperitet dosegnuo je u Cezarovo doba kada je bio značajnija luka i od Marseja. Obilazak Arlesa: rimska Arena, katedrala Sv.Trifuna, Trg Republike sa gradskom kućom, Antički teatar, Žuta kuća u kojoj je živeo Van Gogh. U dogovoreno vrijeme u večernjim satima povratak u Marseille. Noćenje.

5. DAN, 30.04.2018. (PONEDJELJAK), MARSEILLE – SAINT REMY – LES BAUX – AIX – MARSEILLE 
Nakon doručka cijelodnevni izlet u Provansu i njene najznačajnija naselja. Prvo odlazak do Saint Remy de Provence, malog gradića u kojem se rodio poznati prorok Nostradamus i gdje je Vincet Van Gogh imao jedan jako uspješan period stvaranja i slikanja. Obilazak grada: Nostradamusova kuća, Gradska kuća, Gradska fontana, Katedrala. Nakon obilaska Saint Remy-ja polazimo za Les Baux de Provence, jedno od najlijepših francuskih sela sa preko 1,5 miliona posjetitelja u toku godine. Smješten na vrhu stijene, stari zamak se nadvija nad cijelom regijom i nadgleda planine na jugu. Šetnja starim uvrđenim gradom opasanim zidinama i slobodno vrijeme za kupovinu unikatnih suvenira ili uživanja u pogledu sa zidina grada. Nakon slobodnog vremena nastavak putovanja prema Aix en Provance, poznatom univerzitetskom gradu koji je vjekovima prijestonica Provanse. Ovo je grad u kome se rodio i stvarao Paul Cezzane, jedan od vodećih slikara, uz Van Gogha i Gauguina, na prelazu između impresionizma u kubizam. Aix je poznat i kao grad “hiljadu fontana” jer ga krase mnogobrojne fontane budući da leži na termalnim izvorima. Obilazak Aix-a: Cours Mirabeau sa drvoredom topola, katedrala Sv.Spasitelja, Place de l'Hotel de Ville. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u Marseille u večernjim satima. Noćenje.

6. DAN, 01.05.2018. (UTORAK), MARSEILLE – MILANO 
Nakon doručka check out iz hotela i polazak prema Milanu. Dolazak u Milano u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora obilazak Milana u pratnji vodiča: Castello Sforzesco, porta Gariballdi, porta Nuova, porta Venezia, giardini Pubblici, via Dante, Teatro alla Scala, galeria Vittorio Emanuele II, Duomo, piazza del Duomo. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme. Noćenje.

7. DAN, 02.05.2018. (SRIJEDA), MILANO – SARAJEVO 
Nakon doručka napuštanje hotela. Predlažemo fakultativni odlazak do prekrasnog jezera Como i istoimenog gradića na obali jezera. Po dolasku kraći obilazak grada: stadion, spomenik palim borcima, Tempio Voltiano, piazza Cavour, katedrala. Slobodno vrijeme za šetnju i relaksaciju u predivnom ambijentu jezera Como. U dogovoreno vrijeme povratak u Milano. Polazak prema BiH u poslijepodnevnim satima i vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe. 

8. DAN, 03.05.2018. (ČETVRTAK), SARAJEVO
Dolazak u BiH u jutarnjim satima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.