Zatvori

Specijalni Bio Balans ulošci protiv iskrivljenih stopala za pravilnu statistiku tijela!

Platite samo 10 KM za Bio Balans uloške protiv iskrivljenih stopala iz Bioclinice!

Napomene

  • Ponuda uključuje Bio Balans uloške protiv iskrivljenih stopala
  • U ponudi su slijedeće veličine: 40-41
  • Po kupovini vaučera potrebno je nazvati CityDeal na broj telefona 033/943-150 i napraviti rezervaciju željene veličine
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Rok iskoristivosti vaučera je do isteka zaliha
  • Proizvod se preuzima u prostorijama CityDeal-a
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Stopalo je građeno od 26 kostiju, 33 zgloba i više od 100 mišića i ligamenata. Kompleksna građa stopala je jedini oslonac tijela pri svakom koraku i temelj je kompletnoj posturi tijela. 

Da bi stopalo bilo pravilno, ono mora imati formirani "pravilan luk". Pravilan luk stopala nastaje interakcijom mišića i tetiva stopala i potkoljenice koji svojom snagom podižu sredinu tabana prema gore. Kada su mišići slabi, ne uspijevaju zadržati svod stopala u pravilnom luku, te zato ono pada i formira "ravno stopalo".

- Platite samo 10 KM za Bio Balans uloške protiv iskrivljenih stopala iz Bioclinice!

Opis ponude

Bolovi u donjim ekstremitetima i kičmenom stubu mogu biti prisutni zbog različitih uzoraka, a najčešće se to dešava zbog urođenih i stečenih deformiteta lokomotornog sistema (urođeno iščašenje kukova, nepravilan položaj koljena , ravna stopala, spuštena i nepravilna stopala, artroze, spondiloze, reumatske promijene i drugo).

Prisutni deformiteti u velikoj mjeri utiču na statistiku i nepravilno držanje tijela prouzrokojući bol i nemogućnost normalnog obavljanja svakodnevnih aktivnosti. 
Redovnom upotrebom spcijalnih bibalansa uložaka, izuzetnog kvaliteta i dizajna, moguće je riješiti probleme ove vrste jer se u potpunosti postiže ravnomjeran raspored tjelesne težine, a skeletna statika se dovodi u fiziološki položaj. Ravna, nepravilna i rasplinuta stoapala sprečavaju duže stajanje i kretanje.

Biobalans ulošci se mogu nositi bez poteškoća u svakoj vrsti obuće, a lišavaju Vas neprijatnog bola i popravljaju kvalitet života.

marketing

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.