Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Specijalno ponuda za Dan državnosti! Putovanje kroz prelijepi Torino - Ženevu - Milano!

Agencija Centrotours Vas vodi za Dan državnosti na putovanje u Torino - Ženevu - Milano uz uključen prevoz, 2 noćenja sa doručkom za samo 489 KM!

Napomene

 • PUTOVANJE ZAGARANTOVANO!
 • Termin putovanja 23.11. – 29.11.2017. godine
 • U cijenu je uključeno:
  - Prevoz modernim Centrotransovim autobusom visoke turističke klase na relaciji Sarajevo-Torino-Ženeva-Milano-Sarajevo 
  - smještaj u  na bazi 2 noćenja sa doručkom  u 1/2 i 1/3 u hotelu 3* u Torinu (hotel Continetal 3* http://www.continental.to.it/  ili sličan),
  - smještaj na bazi 1 noćenja sa doručkom  u 1/2 i 1/3 u hotelu 2* u Ženevi (hotel Ibis Geneve Petit Lancy 2* https://www.accorhotels.com/gb/hotel-7291-ibis-budget-geneve-petit-lancy/index.shtml ili sličan),
  - smještaj  na bazi 1 noćenja sa doručkom  u 1/2 i 1/3 u hotelu 3* u Torinu (hotel B&B Sesto San Giovanni 3* http://www.hotel-bb.com/en/hotels/milano-sesto.htm ili sličan),
  - ulazne takse u gradove u Italiji i Švicarskoj
  - obilazak Berna i Laussane
  - Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Italiji i Švicarskoj i kompletna organizacija putovanja,
 • U cijenu nije uključeno:
  -  Fakultativni izleti i ulaznice za muzeje, diskoteke, muzeje i sl,
  - PZ osiguranje 14,00 KM,
  - Doplata za posebno sjedište u autobusu 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata),
   Boravišna taxa se plaća na recepciji hotela (2-6 eura osoba/noć)
  - Doplata za jednokrevetnu sobu 220,00 KM.
 • Po kupovini vačera, potrebno je dostaviti slijedeće informacije na mail: d.curic@centrotrans.com
  - Ime i prezime
  - Broj pasoša i datum rođenja
  - Kontakt telefon
  - Adresa stanovanja
  - Tip sobe
  - Grad u kojem će putnici ući
  - Da li putnik posjeduje PZ osiguranje
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Za putovanja važe Centroturs Opći uslovi putovanja.
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Torino - veliki industrijski centar regije i cijele sjeverne Italije. Najpoznatiji je po automobilskim tvornicama, kao što su Fiat, Lancia, Alfa Romeo te Ferrari.Torino je osnovan još prije 2300 godina od galskog plemena Taurini. Još jedan simbol ovog prelijepog grada jest i „Stara Dama“ – fudbalski klub Juventus, najtrofejniji i najpoznatiji Italijanski klub, čiji novi stadion, Juventus arenu, također možete posjetiti na ovom putovanju!

Švicarska – prelijepa alpska zemlja, nastala prije osam vjekova slobodnom voljom svojih građana. Uživa reputaciju jedne od najstabilnijih i najbogatijih zemalja svijeta. Švajcarci, nekada odvažni i veoma cijenjeni vojnici – plaćenici u mnogobrojnim feudalnim vojskama – poslednji put su ratovali prije više od 160 godina. Od tada su iskazali i svoje druge odlike, i nadaleko se pročuli kao vrhunske zanatlije, sposobni graditelji, vješti trgovci i pouzdani bankari. 

Milano – drugi najveći grad Italije i prijestonica Lombardije, najveći industrijski centar Italije,  privredno srce Italije, ali i jedan od napoznatijih centara mode u svijetu, grad koji svojim brojnim modnim revijama utiče na stil cijele Evrope. Ovaj fantastični grad je sačuvao svoju srednjovjekovnu dušu sa svojim svjetski poznatim građevinama – opera „Skala“ i gotska katedrala „Duomo“. 

Opis ponude

1. DAN, 23.11.2017. (ČETVRTAK), SARAJEVO – ZAGREB – LJUBLJANA – TORINO  
Polazak sa autobuske stanice Sarajevo u 19.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Zagreb  – Ljubljana – Torino. Noćna vožnja prema Italiji sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
2. DAN, 24.11.2017. (PETAK), TORINO
Vožnja preko provincija Friuli-Venezia-Giulija, Veneto i Lombardije, sa dolaskom u glavni grad regije Pijemont – Torino. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. U poslijepodnevnim časovima očekuje vas fakultativni obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: piazza Castello – srednjovekovno srce grada, „kraljevski salon Savoje“, palazzo Madama izgrađena na mjestu nekadašnje rimske kapije Pretoria, Duomo - veličanstvena katedrala u kojoj se čuva Isusov pokrov „Sacra Sindone“, Kraljevska palata – nekadašnja rezidencija dinastije Savoja, Mole Antoneliana – fantastična kupola visoka 165m sa panoramskom terasom na 85m visine, sa koje se pruža nestvaran pogled na grad, piazza San Carlo – po mnogima najljepši gradski trg sa crkvama „bliznakinjama’’. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. DAN, 25.11.2017. (SUBOTA), TORINO – LA VENARIA REALE – TORINO   
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti u Torinu ili fakultativna posjeta kraljevskom kompleksu REGGIA u LA VENARIA REALE, predgrađu Torina. Ova posjeta će ostaviti svakoga bez daha pred bogatstvom i ljepotom koja je stvarana za ugođaj kraljeva dinastije Savoja. Čitav kompleks je izgrađen u vidu naselja koje predstavlja ulazni dio u kraljevsku palatu. Unutar ovog kompleksa nalazi se dvorište časti, dvorska kapela, Stari zamak, Sat toranj. U kraljevskoj palati nalaze se raskošne odaje i galerijska postavka sa vrijednim umjetničkim djelima. Naravno, kao i svaka kraljevska rezidencija, i ova posjeduje zaista fantastične vrtove oplemenjene fontanama i brojnim skulpturama. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja. Nakon posjete kraljevskoj rezidenciji Savoje, povratak do centra Torina. Slobodno vrijeme u centru grada. Preporučujemo  posjetu BORGO MEDIOVALE kompleksu, koji je izgrađen povodom održavanja Zimskih Olimpijskih igara u Torinu i reprezentuje srednjevjekovno selo sa tipičnom arhitekturom. U slobodno vrijeme posjetite i novi stadion fudbalskog kluba ”Juventus” – najslavnijeg i najtrofejnijeg fudbalskog kluba u Italiji. Noćenje.
4. DAN, 26.11.2017. (NEDJELJA), TORINO – ŽENEVA 
Nakon doručka napuštanje hotela u Torinu i polazak prema Ženevi. Na putu ka Ženevi, prolazimo kroz tunel Mont Blan, jedan od najatraktivnijih tunela na svijetu, koji prolazi kroz srce Alpa. Uzivaćete u prekrasnim živopisnim predjelima poput čuvenog skijališta Chamonix gdje su bile održane prve zimske Olimpijske igre 1924 godine. Dolazak u Ženevu. Smještaj u hotel.  Organizovani obilazak grada: „Jezerska promenada“ – šetalište kraj prelijepog Ženevskog jezera, Engleski park sa spomenikom naciji „Helvecija“, trg Promenada Bastiona, Gradska kuća, Katedrala Sv. Petra. Slobodno vrijeme za šetnju, individualne aktivnosti i uživanje u  mondenskoj Ženevi. Povratak u hotel. Noćenje.
5. DAN, 27.11.2017. (PONEDJELJAK), ŽENEVA – BERN – LAUSANNE – MILANO 
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Bern – glavni grad ove prelijepe zemlje, a ujedno i sjedište najznačajnijih državnih institucija. Po dolasku slijedi obilazak grada: Vrt ruža, Berengraben, sjedište „medvjeda“, koji je zaštitni znak grada, monumentalna zgrada Parlamenta, katedrala, kuća Alberta Ajnštajna, gradski simbol - kule sa čuvenim satnim mehanizmom iz XVI stoljeća. Slobodno vrijeme u gradu. Nakon obilaska Berna slijedi vožnja do petog po veličini grada u Švicarskoj – čuvene Lausanne. Ovaj grad spada u jedan od najbogatijih, gdje se ujedno nalazi i sjedište Međunarodnog Olimpijskog komiteta. Posjetićemo istorijski centar ovog grada. Nakon obilaska u pratnji vodiča, slijedi slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Sastanak u dogovoreno vrijeme i polazak ka Milanu. Dolazak u Milano u večernjim satima i smještaj u hotel. Noćenje.
6. DAN, 28.11.2017. (UTORAK), MILANO
Nakon doručka napuštanje hotela i fakultativni obilazak Milana u pratnji vodiča: Castello Sforzesco, porta Gariballdi, porta Nuova, porta Venezia, giardini Pubblici, via Dante, Teatro alla Scala, galeria Vittorio Emanuele II, Duomo, piazza del Duomo. Slobodno vrijeme za šetnju ili obilazak fudbalskog stadiona Đuzepe Meaca (San Siro). U poslijepodnevnim satima polazak prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
7. DAN, 29.11.2017. (SRIJEDA), SARAJEVO
Dolazak na odredište u jutarnjim/podnevnim satima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Centrotours kao dio Centrotrans-Eurolines-a posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika. Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.