Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Spektakularni OFF ROAD! Orlovačko jezero ili Vrhovi Kanjona Tare - izaberite Vašu avanturu!

Platite samo 74 KM za dva noćenja sa doručkom za jednu osobu u kampu Ivona i prepustite se nezaboravnoj Jeep foto Safari vožnji! 

Napomene

 • Ponuda uključuje dva noćenja sa doručkom u kampu Ivona za jednu osobu i izbor jedne od ponuđenih opcija:
  - Safari vrhovima kanjona Tare
  - Safari NP Durmitor
  - Safari NP Orlovačko jezero
 • Vaučeri se mogu iskoristiti od 26.04 do 30.09.2018.
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Turistička taksa nije uključena u cijenu i iznosi:
  - Vrhovima kanjona Tare 6,50 EUR
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac kupio vaučer a nije iskoritio u navedenom roku ili ako je rezervisao termin a nije otkazao najmanje 7 dana prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kamp Ivona se bavi aktivnim turizmom u regiji. Pored smještaja organizujemo rafting na rijekama Tara i Drina. Pored raftinga nudimo takodje i trekking, hiking, foto safari u Nacionalnom parku Sutjeska, planini Zelengori i Magliću, prašumi Perućica i nezaobilaznom NP Durmitor sa svim svojim čarima.

Platite samo 74 KM za dva noćenja sa doručkom za jednu osobu u kampu Ivona i prepustite se nezaboravnoj Jeep foto Safari vožnji! 

Opis ponude

Nalazimo se u živopisnoj dolini rijeke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska rijeka, pa smo tu odlučili da napravimo kamp. Graničimo sa dva nacionalna parka, Sutjeska i Durmitor, a neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano nalazimo se Jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori, tačno 20 km smo udaljeni od Foče.
Raspolažemo sa 24 bungalova ukupnog kapaciteta 90 osoba. Bungalovi su za 2-3-4-5-6 osoba, sa uvjek čistom posteljinom (nisu Vam potrebne vreće za spavanje). Pored bungalova raspolažemo sa mokrim čvorom i tuševima, koji su u svakom trenutku dobro održavani i besprijekorno čisti.
Restoranski dio je opremljen sa dovoljno mjesta za sve goste, dijelom za ognjište i naravno barom, gdje se može naručiti dobra kapljica. Hrana se priprema u samom kampu za sve prisutne goste koji su na pansionu a može se naručiti i za one koji su u prolazu. Posjedujemo vlastitu pekaru na drva u kojoj se pripremaju razni specijaliteti počevši od sača sa teletinom, jagnjetinom, prasetinom, zatim sirnica, zeljanica, burek, riba iz tanjirače i još mnogo toga.
Budući da smo u stalnom razvoju, veliki akcenat dajemo na hranu koja se sprema u kampu Ivona. Obroci su bazirani na domaćim specijalitetima i sva hrana koju ćete dobiti u kampu je isključivo organskog porijekla (organic food).
U kampu je raspoloživ Wi-Fi Internet.
Jako nam je stalo da su klijenti zadovoljni, pa zbog toga dajemo veliki akcenat na komoditet – svake godine dodamo nešto novo da bi i “stari” gosti bili ponovo prijatno iznenadjeni.
Pored bungalova za smještaj pod jako povoljnim uslovima izdajemo prostor za kampovanje, bilo da se radi o kamp kućicama ili šatorima. Takodje u kampu se mogu organizovati razna takmičenja, bilo da se radi o odbojci na travi, malom fudbalu i slično.
Večeri su planirane za prijatna druženja uz vatru, pored vrhunske hrane i pokoju dobru kapljicu rakije ili nekog domaćeg vina.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Nalazimo se u živopisnoj dolini rijeke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska rijeka, pa smo tu odlučili da napravimo kamp. Graničinmo sa dva nacionalna parka, Sutjeska i Durmitor, a neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano nalazimo se Jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori, tačno 20km smo udaljeni od Foče.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.