Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

SPLIT i hotel Atrium 5* - ljetni wellness paket! Mjesto savršenog odmora..

2 noćenja za dvije osobe, 2 bogata buffet doručka,
neograničeno korištenje bazena, kneippa, saune i fitnessa, 2 cocktaila
po izboru -platite po jedinstvenoj cijeni: 512 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje: Dva noćenja u superior sobi za dvije osobe; raznoliki buffet doručak; neograničeno korištenje bazena; kneippa; saune i fitnessa; 2 cocktaila po izboru u Amphora baru – plaža Žnjan; WI-FI
 • Period iskoristivosti ponude je 04 i 05.07.; 11. – 17.07.2018.
 • Obavezna rezervacija termina na e-mail: res@hotel-atrium.hr ili na broj telefona +385 21 200 000.
 • U cijenu nije uključena boravišna taxa koja iznosi 1,1 EUR po osobi na dan i plaća se u hotelu.
 • Djeci do 5 godina boravak je besplatan ukoliko spavaju sa roditeljima na king size krevetu.
 • Djeca od 5 do 14 godina doplaćuju 40 KM po danu
 • Moguća masaža od 30 min po cijeni od 20 EUR
 • Check in do 00:00 h, check out 12:00 h.
 • Spajanje vaučera na upit hotelu.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

S velikim vam ponosom predstavljamo Atrium hotel, mjesto savršenog odmora okrunjeno s 5 zvjezdica i smješteno u centru Splita. Hotel Atrium, zdanje koje mramorom i staklom odražava modre boje mediteranskog neba, izrastao je na temeljima antičkog Splita, tik do lokacije koju je za svoj ljetnikovac odabrao slavni rimski car Dioklecijan. Od hotela do Dioklecijanove palače, samog srca antičkog Splita, te do vedre i uvijek prepune rive pješači se svega petnaestak minuta – toliko smo blizu epicentra svih događanja u Splitu. Hotel Atrium krasi i izuzetan interijer, moderna i potpuna opremljenost, ugodna atmosfera te ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da vaš boravak učine besprijekornim.

2 noćenja za dvije osobe, 2 bogata buffet doručka, neograničeno korištenje bazena, kneippa, saune i fitnessa, 2 cocktaila po izboru -platite po jedinstvenoj cijeni: 512 KM!

Opis ponude

Aurelia spa hotela Atrium jedinstvena je oaza mira i opuštanja sa zatvorenim bazenom dugim 16m, protustrujnim plivanjem, masažnim punktovima i igrama svjetla. Svi tretmani rade se s francuskom kozmetikom Sothys. Turska kupelj ili finska sauna dati će poseban osjećaj opuštanja Vašem umornom tijelu, a Kneipp će poboljšati cirkulaciju  i dati osjećaj šetnje plažom po glatkim oblucima različitih boja. Fitness centar raspolaže s Technogym opremom koja će oduševiti svakog zaljubljenika u ovaj vid rekreacije. Terapeuti su stručni i posvećeni Vašoj dobrobiti.

Osim šetnje najvećom i najsunčanijom modnom pistom na Jadranu – splitskom Rivom, zelena oaza Marjan je mjesto gdje možete pronaći miris borova, zrake sunca i doživjeti atmosferu kakvu samo Dalmacija može pružiti. Pogled sa vidilice ne bi trebali propustiti kad ste u Splitu, a zajednička fotografija s panoramom u pozadini biti će jedna od najljepših u Vašem foto albumu. Izložbe i predstave, nastup bendova sa živom glazbom na više lokacija, obilježje su grada koji uvijek živi. Zašto je ovaj grad najlipši grad na svitu, saznajte i vi i budite dio splitskog šušura!

Hotel raspolaže s 124 sobe i 4 vip apartmana, A la carte restoranom, City Barom, Aurelia spa centrom, dvoranama za posebne prigode, Admiral Platinum Casinom sa živom igrom i vlastitom garažom za 100 automobila.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.