Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Split - popijte jutarnju kafu na slikovitoj Rivi i smjestite se u hotel Jadran Zvončac!

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe platite CityDeal-u 72 KM a ostatak od 288 KM prilikom dolaska u hotel Jadran Zvončac!

Napomene

 • Ponuda uključuje 2 noćenja sa doručkom za dvije osobe 
 • U ponudu uključeno i:
  - besplatno korištenje teretane
  - besplatno korištenje saune
  - besplatan parking
  - Wi-Fi 
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima.
 • Vaučeri se mogu iskoristiti u periodu do 30.10.2017
 • Check in od 14h, Check out do 11h
 • Djeca do 10 godine u krevetu sa roditeljima borave besplatno
 • Doplata za dodatni ležaj u sobi 80 kn
 • Boravišna taxa nije uračunata u cijenu i plaća se 7kn osoba/dan
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao najmanje 48h ranije ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Posjetite Split! Za grad u koji ste stigli njegovi će vam stanovnici s puno ponosa kazati kako je "najljepši na svijetu i okolici" i o tome sa njima nemojte polemizirati, jer tisućljetni Split vedra duha koji ćete ubrzo otkriti, uvjerit će i vas u to!
Taj vječno mlad, čak 1700 godina star grad, živi svojim urbanim ritmom, sa srcem u Dioklecijanovoj palači i dušom koju sačinjavaju srdačni Splićani toplog mediteranskog temperamenta. Tajna ljepote grada leži prije svega u povoljnoj klimi i prirodnim bogatstvima što je znao još i Dioklecijan kada se odlučio skrasiti upravo na ovom području. 

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe platite CityDeal-u 72 KM a ostatak od 288 KM prilikom dolaska u hotel Jadran Zvončac!

Opis ponude

Jadran Zvončac se nalazi na obali, u luksuznoj četvrti Splita okružen zelenilom, tek deset minuta hoda od Dioklecijanove palače i Centra grada. 
Soba standard double tipa ima dva kreveta koja se mogu odvojiti te kupatilom s kadom. 

Sobe su klimatizirane, imaju direktnu telefonsku liniju, TV set s kabelskom televizijom i brzim žičnim internetom. 

Sobe imaju stakleni zid s vratima koja vode u sjenoviti vrt i pogled na park. Sobe su ukusno uređene. 

U svaku je sobu moguće postaviti dodatni krevet.
Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, na samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnice koje ga već dva tisućljeća napajaju vodom. Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u mjesto gdje se može uživati na suncu. Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju “zelenu dušu” čuva na Marjanu, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu, mir i odmor od svakodnevne vreve. Klima Splitskog područja je blaga i mediteranska s vrućim, suhim ljetima prosječne temperature zraka od 26 °C te blagom i vlažnom zimom s prosječnom godišnjom količinom oborina od 900 mm. Zahvaljujući takvim vremenskim prilikama Split je jedno od najsunčanijih mjesta u Europi. Vegetacija je vazdazelena mediteranska, a u gradu i okolici uspijeva i suptropska vegetacija i to najbolje palme, agave i kaktusi. Marjan pokriva umjetno uzgojena šuma.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Jadran Zvončac se nalazi na obali, u luksuznoj četvrti Splita okružen zelenilom, tek deset minuta hoda od Dioklecijanove palače i Centra grada.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.