Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Spoj tradicionalnog i modernog u srcu Beograda - Villa Manjež

Jedno noćenje za dvije osobe sa doručkom po cijeni od 109 KM + djeca do 7 godina GRATIS

Napomene

U ponudu uklučeno:
 • Jedno noćenje za dvije osobe sa doručkom 
 • Internet
 • Djeca do 7 godina gratis
 • Dodatni ležaj se naplaćuje 5 EUR dnevno
 • Ponuda se može iskoristiti do 30.01.2019.
 • Prije kupovine vaučera potrebno je provjeriti raspoloživost na broj telefona + 381 11 362 11 11 ili putem maila: recepcija@manjez.rs
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik kupio vaučer i nije iskoristio u navedenom periodu iskoristivosti, ili otkazao rezervaciju 48h prije
 • Vaučere nije moguće stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Manjež Exclusive Villa je sofisticirani spoj tradicionalnog i modernog namijenjena gostima najrazličitijih profila. Smještena u srcu Beograda, prepoznatljiva je po autentičnom ambijentu, luksuznom smještaju, uslužnom osoblju i profesionalnom odnosu prema gostima. 

Jedno noćenje za dvije osobe sa doručkom po cijeni od 109 KM + djeca do 7 godina GRATIS

Opis ponude

Sve sobe i apartmani Manjež Exclusive Villa luksuzno su opremljeni (telefon, LCD televizor, DVD player, mini bar, bežični internet), a enterijeri spavaćeg dijela i kupatila pažljivo su osmišljeni i izrađeni od najkvalitetnijih materijala. Neki od apartmana imaju pogled na savršeno uređen park sto im daje poseban šarm. Uz gostoljubivo osoblje, kvalifikovano da pruži sve potrebne informacije, ovakav smještaj omogućava prijatan i udoban boravak i najzahtjevnijim gostima. Iz naše ponude posebno izdvajamo jedan od najstarijih restorana u Beogradu, čuvenu kafanu Manjež, kultno mjesto beogradskih boema, nekad i sad. U prijatnom ambijentu možete uživati u najboljim specijalitetima internacionalne kuhinje, kao i starim srpskim jelima, a u večernjim satima, uz kvalitetan izbor vina i diskretnu živu muziku obećavamo nezaboravan provod. Ljetnja bašta sa pogledom na park Manjež samo će upotpuniti odabrane trenutke provedene sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.