Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Triab d.o.o - Punjene auto klime za sve marke vozila!

Produžite radni vijek klime redovnim održavanjem za samo 24,90 KM!

Napomene

  • Ponuda uključuje vakumiranje, provjera sistema i punjenje klime
  • Plinovi kojima se puni klima su ekološki prihvatljivi i licencirani.
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 31.07.2018
  • Rezervacija je obavezna na broj telefona: 033 202 794
  • Radno vrijeme servisa od 08:00 do 17:00 h.
  • Adresa iskoristivosti vaučera Alipašina bb.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ako niste znali, klima uređaj u Vašem automobilu treba pregledati i dopuniti svake dvije godine kako bi se izbjegli ozbiljniji kvarovi. 

Ukoliko do sada niste pronašli pravog servisera klima ili nekog kome bi povjerli svoj automobili, onda je ovo odlična ponuda za Vas: 

Produžite radni vijek klime redovnim održavanjem za samo 24,90 KM!

TRIAB D.O.O inače dio grupacije Bunjo d.o.o - je ovlašteni trgovac i serviser putničkih, motornih vozila marke "Škoda". Može Vam ponuditi ovlašteni servis uz servisiranje u garantnom roku.

Opis ponude

Servisiranje klima uređaja: 

Kod redovnog servisa klima uređaj se isprazni od plina, očisti i sistem se onda puni recikliranim plinom koji je ekološki prihvatljiv i licenciran. U sistem se dodaje i posebno ulje za podmazivanje kompresora i ventila, a sve se to obavlja pomoću vrhunskih sistema za dijagnostiku, servis i punjenje klima uređaja za čije korištenje morate biti licencirani. 

Ne brinite, profesionalan tim ljudi u TRIAB-u ima sve potrebne certifikate za punjenje klima čime je Vašim brigama došao kraj. Bezbirižni putujte bez obzira na visoke temperature.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Firma "BUNJO" d.o.o. od 1996. godine je ovlašteni koncesionar Renault vozila, i od tada pa do danas je jedna od najuspiješnijih autokuća u Bosni i Hercegovini. §Naš uspjeh se ogleda u godišnjoj prodaji novih vozila, koja u prosjeku iznosi oko 40% prodaje od ukupno 11 Renault koncesionara u BiH Ključ našeg uspjeha jeste u profesionalnosti naših uposlenika, te u našoj pristupačnosti i jednostavnosti koju pružamo svakom kupcu koji dođe u naš salon. §Također, ono što je karakteristično za nas jeste da uvijek imamo dovoljno vozila na raspolaganju, tako da kupac može iz našeg lagera izabrati vozilo koje odgovara njegovim željama, a da pri tome ne čeka na isporuku vozila.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.