Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Tunis čeka na Vas! Direktni čarter letovi iz Sarajeva samo sa CityDeal-om!

Jedanaest dana u Hotelu Riadh Palms Resort & Spa 4* na bazi All Inclusive usluge po nevjerovatnoj cijeni od 1425 KM po osobi!

Napomene

 • Termin putovanja: 23.07. - 02.08.2018.; 13.08.- 23.08.2018.
 • Smještaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi na bazi All Inclusive usluge
 • Cijena je izražena u KM i važi za jednu osobu
 • U CIJENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • Avio prevoz na relaciji SARAJEVO- TUNIS – SARAJEVO;
 • Transfer autobusima na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
 • boravak u odabranom hotelu, sobi i sa odabranom uslugom, na bazi 11 dana /10 noći
 • usluge predstavnika agencije na destinaciji;
 • aerodromske, sigurnosne i druge taxe;
 • (obavezno) međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
 • U CIJENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • fakultativni izleti i posjete;
 • preporučujemo policu osiguranja od otkaza putovanja i oštećenja/gubitka prtljage.
 • Prvo dijete od 2-11,99 godina uz dvoje odraslih 550 KM
 • Drugo dijete od 2-11,99 godina uz dvoje odraslih 900 KM
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Za samo dva sata leta, čeka Vas Tunis sa svojim gostoprimstvom i izazovom za avanturu. Tunis je najrazvijenija, najtolerantnija, te najmirnija zemlja Sjeverne Afrike. Sve posjetioce dočekuje kao prijatelje i nudi im ljepotu prizora Mediterana u sjevernom dijelu zemlje, kao i oaza u pustinji. Ukoliko tražite odmor, možete birati između mnoštva hotela, a ako ste u potrazi za avanturom, posjetite misterioznu Saharu.
Zanima li Vas povijest i kultura, na raspolaganju su Vam Tunis, Kartaga, El Jem, Kairouan...
Sousse - Grad Sousse je treći grad po veličini u zemlji (cca 400.000 stanovnika) i predstavlja ugodan spoj europskog i arapskog ambijenta.
Preporuča se gostima koji žele odmor, ali i slobodu da malo istraže samu arapsku kulturu. Ako ste mlađi i željni provoda,svakako je dobro posjetiti ovaj grad. Sousse je, naime, poznat pod nazivom “grad noćnog života i slobode” i svatko će u njemu pronaći svoju zanimaciju - od predivnih plaža, veselih klubova i diskoteka pa do stare srednjovjekovne jezgre gdje se gosti u pravilu zabave u kupovini i ugodnom druženju sa lokalnim stanovništvom.
Iako je Tunis muslimanska zemlja dozvoljena je konzumacija alkoholnih pića, ali zbog skupoće dozvole za točenje alkohola cijene alkoholnih pića veće su nego kod nas.

Jedanaest dana u Hotelu Riadh Palms Resort & Spa 4* na bazi All Inclusive usluge po nevjerovatnoj cijeni od 1425 KM po osobi!

Opis ponude

1. DAN: SARAJEVO – TUNIS
Sastanak putnika kod šaltera na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, 2 sata prije leta. Nakon prijave za let, pasoške i carinske kontrole, ukrcavanje u avion. LET SARAJEVO – TUNIS (direktan charter let u trajanju 1h50)
Po slijetanju na međunarodni aerodrom Carthage u Tunisu, pristupanje pasoškoj i carinskoj kontroli, te transfer autobusima do odabranog hotela. Početak usluga u hotelu. Noćenje.
2. – 7. 10. ili 11. DANA: TUNIS (ODABRANA OBLAST)
Od drugod do preposljednjeg dana boravka vrijeme predviđeno za odmor, kupanje, slobodne aktivnosti i fakultativne izlete i posjete.
8. /11./12. DAN: TUNIS – SARAJEVO
Transfer autobusima od hotela do međunarodnog aerodroma Carthage u Tunisu. Nakon prijave za let, pasoške i carinske kontrole, ukrcavanje u avion za let TUNIS – SARAJEVO. Po slijetanju u Sarajevo kraj usluge!

VAŽNE NAPOMENE:
- cijene za djecu (prvo i drugo dijete): važe samo u slučaju kada djeca dijele sobu sa dvije odrasle osobe;
- cijena za treću odraslu osobu: važe za 3. i 4. odraslu osobu kada dijele sobu sa još dvije odrasle osobe, za dijete kada dijeli sobu sa jednom odraslom osobom i kada dvoje djece koriste zasebnu sobu;
- djeca do 1,99 godina starosti plaćaju 150 KM;
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promjena vezano za let od strane avio kompanije ili otkazivanja leta;
- obzirom da su vremena letova podložna promjeni, molimo putnike da tačan red letenja provjere 24h prije polaska na put,
- usljed promjena na monetarnom tržištu Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cijena;
- broj, vrsta, karakteristika i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima AII In i HB koncepta svakog hotela posebno;
- Organizator putovanja nije ovlašten i nije u mogućnosti da cijeni valjanost putnih isprava putnika prijavljenih za putovanje. Svaki putnik odgovoran je za ispravnost svojih isprava;
- uz ovaj program putovanja i cjenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizator putovanja koji su dio ugovora o putovanju;
- za otkaz rezervacije „ranog bookinga“ (RB), nakon isteka datuma za rani booking, organizator zadržava cjelokupan iznos aranžmana, osim u slučaju smrti putnika.
- klijenti su dužni da se upoznaju sa programom i opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i da svojim potpisom na prijavi – obračunu daju saglasnost sa istim.
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
gotovinski/internet bankarstvom/virmanom – uplata avansa 50% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana prije početka putovanja.


marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.