Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

TURSKA-ALANYA: Osmodnevni odmor u hotelu BLUE WAVE SUITE!

Sedam noćenja/osam dana sa uslugom All Inclusive, uz uključen povratni avio prevoz i aerodromske takse za samo 1259 KM po osobi!

Napomene

 • Termin putovanja: 20.08. - 27.08.2018.
 • Ponuda uključuje: Povratnu avio kartu na relaciji Sarajevo - Antalija - Sarajevo
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag od 5kg i čekirani prtljag od 20kg 
 • Boravak u hotelu na bazi 7 noćenja ALL INCLUSIVE
 • Organizaciju putovanja
 • Organizovani prevoz aerodrom-hotel-aerodrom
 • Ponuda ne uključuje:
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Obrok i piće na letu (moguće uz doplatu tokom leta)
 • Individualne troškove u hotelima i za vrijeme putovanja
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Alanya je mjesto u južnom dijelu Turske na samo 106 km udaljenosti od Antalye. Ako ste oduvijek sanjali o odlasku u Tursku, a da to ne uključuje veća odredišta s više turista, tada Vam svakako preporučamo Alanyju, malo mjesto koje  po svojim sadržajima, apsolutno nudi ponešto za svakoga. Sam grad smjestio se u zaljevu Antalya pored poznatih ravnica Pamfilija, poznatih i kao izolirani primjer istočnog Sredozemlja sa šumama četinjačama koje uključuju brojne šikare, drvo smokve i crnog bora.Svoju posebnost Alanya može zahvaliti i prirodnom položaju koji je specifičan zbog toga što se smjestio na razmeđu planina Taurus na sjeveru i Sredozemnog mora na jugu. Dakle, zanimljiv prirodni položaj koji će privući one koji ne idu tamo prvenstveno zbog kupanja i izležavanja na jednoj od njihovih plaža.
Alanya ima tipičnu mediteransku klimu gdje Sredozemlje osigurava da većina kiše dođe tijekom zime, ostavljajući ljeta dugim, toplim i suhim. Takva ljeta navela su ljude koji se bave razvojem turizma za ovo područje da djeluju pod sloganom “Gdje se sunce smije”.

Sedam noćenja/osam dana sa uslugom All Inclusive, uz uključen povratni avio prevoz i aerodromske takse za samo 1259 KM po osobi!

Opis ponude

Hotel se nalazi u oblasti Obagol, 2 km od centra Alanye i 130 km od aerodroma Antalya.
Sobe su smještene u pet blokova. Standardne sobe (30m2, 2+1pax), porodične sobe (40m2, max4pax, jedna spavaća + dnevna soba), economic soba (30m2, 2 + 1pax, anex zgrade i bez balkona), 1 soba za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju privatno kupatilo, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
All inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni kolači i kafa, večera, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00 su uključena u cijenu. Uvozna pića, svježi voćni sokovi, sladoled, sva hrana i usluga na plaži posebno se plaćaju.
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, lobby bar, bar pokraj bazena. Doktor, telefon, fax, internet, renta car, trgovine se posebno plaćaju.
Plaža je udaljena 450 m od hotela, pjesak, suncobrani i ležaljke se posebno plaćaju. Ležaljke i suncobrani na bazeni se ne naplaćuju. Peškiri za plažu se naplaćuju.
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan,  tursko kupatilo, stoni tenis. Posebno se plaćaju sportovi na vodi, masaža, sauna i ostale aktivnosti na plaži. Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tursko kupatilo, stoni tenis. Posebno se plaćaju sportovi na vodi, masaža, sauna i ostale aktivnosti na plaži.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.