Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Uživajte na plažama slikovitog Zakintosa uz CityDeal!

Platite samo 853 KM avio prevoz + deset noćenja u EPSILON STUDIOS!

Napomene

 • Termin putovanja: 28.07. - 07.08.2018.
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • povratna avio karta na relaciji Beograd – Zakintos– Beograd čarter letom kompanije AirSerbia, 
 • hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona.Takođe se ne može tražiti umanjenje cijene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišćene zbog fakultativnih izleta
 • grupni transfer autobusom od aerodroma na Zakintosu do izabranog hotela, u odlasku i povratku, 
 • aerodromske takse
 • uslugu predstavnika i vodiča 
 • troškove organizacije i pripreme aranžmana. 
 • cijena putovanja ne uključuje:
 • Rezervacijski dio aranžmana od 17 eura 
 • međunarodno zdravstveno osiguranje,
 • fakultativne izlete, 
 • lične troškove 
 • Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, 0.5 € plaćaju se na licu mijesta.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

ZAKINTOS (ZANTE) je najjužnije i treće po veličini jonsko ostrvo, poznato po dugim pješčanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom naslijeđu. 

Priroda je Zakintosu podarila idilične pejsaže na sjeveru, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala, strmih litica duž obale. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navajo, skrivena uvala pristupačna samo sa mora, sa najsitnijim bijelim kamenčićima, nestvarno tirkiznim morem i poznatom olupinom broda po kojoj je dobila ime a koja je i zaštitni znak Zakintosa. 

Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvane "Caretta Caretta", koja na pješčanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Najpoznatije mjesto za noćni provod je Laganas a popularna turistička mjesta su još i Cilivi, Alikes, Alikanas, Argasi kao i Vasilikos sa svojim čuvenim pješčanim plažama.

Platite samo 853 KM avio prevoz + deset noćenja u EPSILON STUDIOS!

Opis ponude

Lokacija:
Studio se nalazi u mirnom dijelu popularnog ljetovališta Tsilivi od čijeg centra je udaljen 500 metara. Najveći broj porodica sa dijecom bira ovu turističku zonu ostrva zbog lijepe prirode, plaže i turstičkih sadržaja koje ima da ponudi. Glavni grad ostrva Zakintos je udaljen 5 kilometara od studija i do njega saobraća lokalna autobuska linija. Predstavlja nezaobilaznu tačku svakog posijetioca ovog ostrva zbog mediteranskog duha i tradicionalne ostrve gradnje koji mu daju epitet jednog od najljepših ostrvskih gradova cijle Grčke. Ovaj ekonomični studio je preporuka za sve putnike koji žele aktivan odmor i spremni su da istražuju ostrvo. Međunarodni aerodrom je udaljen 7 kilometra.

Plaža: 
Duga pješčana, gradska plaža koja nosi oznaku “plava zastavica” je udajena 280 metara od ovog smještajnog objekta. Suncobrani i ležaljke se plaćaju.

Hotelski sadržaj: 
U dvorištu studia nalazi se garnitura za sijedenje, roštilj koji gosti mogu koristiti na zahtjev, kao i parking. U neposrednoj blizini nalaze se i brojne taverne, kafići, restorani, mini marketi, suvenirnice i butici.

Sobe:
Našim gostima su na raspolaganju studiji na prvom spratu, koji mogu da ugoste dvije odrasle osobe i dijete ili tri odrasle osobe. Svaki studio je opremljen mini kuhinjom (frižider, električni ketler, toster, escajg shodno broju ležajeva), kupatilom (tuš/wc, fen za kosu), klimom, sefom (besplatno), SAT TV-om, balkonom i wi-fi internetom. Bebi krevetac je na raspolaganju gostima besplatno - na upit.

Usluga: 
Najam. 

Kontakt: 
www.zantehotels4u.com/english/main/hotels/details/Epsilon-Studios/143

Napomena: 
Ovaj lijepo održavan smještaj preporučujemo putnicima koji žele smještaj bez ishrane, a na mirnoj lokaciji nedaleko od lijepe plaže.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.