Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Uživajte ovog ljeta na moru i smjestite se predivnim apartmanima Villa Perla!

Bar, Villa Perla: Sedam noćenja za dvije osobe za samo 370 KM

Napomene

 • Ponuda uključuje: Sedam noćenja za dvije osobe u Villi Perla 
 • Period iskoristivosti ponude je u periodu od 01.09. do 30.09.2017. godine. 
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera. 
 • Rezervacija termina se vrši u skladu sa raspoloživim terminima. 
 • Djeci do 14 godine boravak je besplatan uz dvije odrasle osobe. 
 • Boravišna taxa nije uključena u cijenu i iznosi 1 Euro po osobi na dan. 
 • U cijenu uključen: parking, internet, klima i čišćenje. 
 • Check in od 14:00h, check out do 10:00h. 
 • Vaučeri se mogu spajati 
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Villa Perla, locirana na prelijepoj i mirnoj obali Jadranskog mora u samom srcu Mediterana, nudi savršeno utočiste od svakodnevnog stresnog i brzog života. Građena po savremenim standardima, Villa Perla nudi mirno i udobno prebivalište, istovremeno zadržavajući opuštenu "bed and breakfast armosferu". U Villi Perli, naš cilj je da učinimo sve što je u našoj moći da iskoristite Vaše dragocjeno vrijeme odmora do maksimuma, i da se osjećate kao u svojoj kući. Naš cilj je da Vam obezbjedimo fizičku i mentalnu relaksaciju, pružajuci najkvalitetnije ugostiteljske usluge na cijelom Jadranu. Naša vizija je da dostignemo reputaciju najpoznatije destinacije za odmor u cijelom regionu. 

- Villa Perla: Sedam noćenja za dvije osobe za samo 370 KM

Opis ponude

Ako nas ne možete naći na GPSu, možete probati da ukucate Bar. Kada stignete do Bara treba da vozite prema Ulcinju. Villa Perla se nalazi tacno izmedju Bara i Ulcinja. Utjeha Plaza ima dva ulaza. Treba da prodjete prvi ulaz i udjete na drugi ulaz. Kada se spustite putem prema plaži sa lijeve strane je super market i mala ambulanta gdje treba da skrenete lijevo. Villa Perla je oko 20 metara udaljena od supermarketa i male ambulante sa lijeve strane toga privatnoga puta. Život na primorju je najbolji! Naša Vila – na samoj plaži na obali Jadrana – nudi smještaj sa pogledom koji oduzima dah. Vila Perla je sofisticirano, intimno mjesto, gdje gosti uživaju u komforu kao u sopstvenoj kući. U totalu, Villa sadrži 19 potpuno opremljenih i namještenih apartmana. Villa Perla sadrži studio, jednosobne i dvosobne apartmane. Svaki apartman ima 2-4 kreveta, potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo, i terasu sa pogledom na more. Svaki apartman ima klimu, televizor, ormane, i stolove za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Ujutru ćete se probuditi uz umirujuće zvuke morskih talasa i raspjevanih ptica, a predvečer se možete relaksirati na terasi uz jedne od najlepših zalazaka sunca koje ste ikada vidjeli.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.