Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Uživajte u odmoru koji Vam nudi hotel Emiran 4* u Sarajevu!

Dva noćenja za dvije osobe za doručkom u hotelu Emiran 4* platite 156 KM i opustite se u vrhunskom spa i wellness centru!

Napomene

 • Ponuda uključuje dva noćenja za dvije osobe sa doručkom uz korištenje wellnessa u trajanju 2h.
 • Moguća nadoplata za duže korištenje wellnessa u hotelu.
 • Period iskoristivosti ponude je od 01.12. do 13.01.2019. godine.
 • Ponuda se ne može koristiti za period od 30.12. do 02.01.2019. godine.
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši 72h unaprijed na broj telefona 033 255 726 ili na e-mail rezervacije@emiran.ba.
 • Check in od 14:00h, check out do 11:00h
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Obavezno ponijeti vaučer prilikom korištenja ponude
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sarajevo je grad sa dušom, glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine, njena metropola i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sjedište Kantona Sarajevo.  Nalazi se u središnjem dijelu jugoistočne Evrope i Balkana. Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada u općini Ilidža je i izvorište rijeke Bosne, izletištem Vrelom Bosne. Oko grada nalaze se planine: Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Trebević.

Sarajevo je vodeći politički, društveni i kulturni centar u Bosni i Hercegovini i istaknuti kulturni centar na Balkanu. Grad je poznat po svojoj tradicionalnoj kulturnoj i religijskoj raznolikosti, sa pripadnicima islama, pravoslavlja, katolicizma i judaizma koji tu egzistiraju stoljećima.


Dva noćenja za dvije osobe za doručkom u hotelu Emiran 4* platite 156 KM i opustite se u vrhunskom spa i wellness centru!Opis ponude

Hotel Emiran nudi restoran s jelima po narudžbi, koji poslužuje tradicionalna bosanska jela te alkoholna i bezalkoholna pića. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Centar Sarajeva udaljen je 6 km.

Sve sobe i suiteovi sadrže klima-uređaj, LCD TV s kabelskim i satelitskim programima te prostor za sjedenje. Kupaonica uključuje tuš, sušilo za kosu i besplatan kozmetički pribor.

Hotel Emiran sadrži besplatan fitness-centar i kafić. Na recepciji je moguće organizirati pješačke izlete, razne obilaske i izlete do obližnjih skijališta.

Međunarodna zračna luka u Sarajevu nalazi se na 2 km. Gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.