Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Uživajte u šarmantnom Splitu i smjestite se u ugodni hotel Gala!

Platite samo 129 KM za noćenje za dvije osobe sa doručkom uz korištenje saune, bazena i fitness-a!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Noćenje za dvije osobe sa uključenim doručkom i korištenjem wellnessa, fitness-a i saune u hotelu San Antonio, kao i:
 • besplatan internet
 • besplatan parking
 • Vaučeri se mogu iskoristiti do 01.06.2018. godine
 • Obavezna je  provjera i rezervacija termina prije dolaska na e-mail: mario.cveljo@hotel-sanantonio.com. Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima.
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Djeca do 2 godine starosti borave besplatno.
 • Djeca starija od 2 godine nadoplaćuju 250 kn/dnevno
 • Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju u protivnom biće moguće koristiti samo preostale termine. 
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao najmanje 48h ranije ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Fantastična lokacija uz more, šum valova, romantični zalasci sunca, slasna hrana, s naglaskom na prirodne sastojke, moderno okruženje samo su neki od čimbenika koji će doprinijeti ugodnoj atmosferi.

Platite samo 129 KM za noćenje za dvije osobe sa doručkom uz korištenje saune, bazena i fitness-a!

Opis ponude

Novoizgrađeni Hotel Gala Split se nalazi u neposrednoj blizini Splita (desetak minuta od centra), grada koji je poslovni i turistički centar Dalmacije.
Hotel Gala Split se nalazi u Podstrani na prekrasnoj šljunčanoj plaži.
Nudimo Vam novo izgrađene moderno uređene sobe, koje će zadovoljiti potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split.
Gosti hotela Gala Split mogu koristiti sve usluge hotela San Antonio koji je udaljen nekoliko koraka od hotela Gale i to bez ikakve naknade.
Prema tome - opustite se i uživajte u modernom lounge baru pored bazena (koji se nalazi na krovu hotela i odakle se pruža prekrasan pogled na Brač i Šoltu), ili okusite dalmatinske gurmanske delicije i raznovrsna vina u restoranu San Antonio.
Uz sve to dodatno nudimo našim gostima besplatno korištenje parkinga; brzog ADSL interneta; unutarnjeg bazena, saune i fitnesa.
Obavezno posjetite restoran San Antonio u kojem ćete okusiti autentičnu mediteransku kuhinju ali i osjetiti  blagodati mediteranskog podneblja.
Fantastična lokacija uz more, šum valova, romantični zalasci sunca, slasna hrana, s naglaskom na prirodne sastojke, moderno okruženje samo su neki od čimbenika koji će doprinijeti ugodnoj atmosferi. Naš šef kuhinje će se pobrinuti da dalmatinski specijaliteti upotpune osjećaj Vašeg zadovoljstva, a raznolika ponudu vina s područja Dalmacije, Slavonije i Istre zadovoljiti će i najizbirljivije....

Sastavni dio zdravog životnog stila, osim zdravog hranjenja su sport, opuštanje i wellness. Ono što sve troje povezuje u jedno jesu bazen i sauna. Uživajte u blagodatima saune, a potom se rashladite u unutarnjem bazenu u kojem i zimi možete imati osjećaj da ste na palubi neke mega krstarice okruženi plavetnilom mora...

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.