Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Uklonite kondilome sa neželjenog područja uz FANTASTIČNIH 50% popusta!

Platite SAMO 99 KM za tretman uklanjanja bradavica ili kondiloma u specijalističkoj ginekološkoj klinici Naša klinika!

Napomene

Ponuda uključuje:
- Uklanjanje područja zahvaćenog bradavicama ili kondilomima kauterom
- Rok iskoristivosti vaučera je do 25.12.2018. godine
Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
- Obavezna telefonska rezervacija na broj 057/344-988
Naša klinika se nalazi u Istočnom Sarajevu, Spasodavska 30
- Vaučeri se ne mogu stornirati
- Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko kupac izvrši rezervaciju i ne pojavi se u dogovoreno vrijeme, ili uopšte ne izvrši rezervaciju

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ginekološka ordinacija “Naša Klinika” je moderna privatna zdravstvena ustanova, osnovana u februaru 2015. godine, sa ciljem unapređenja i zaštite reproduktivnog zdravlja žene. Nosilac posla je specijalista ginekologije i akuserstva-onkologije, dr. Željko Pavlović. Medicinski fakultet je završio u Sarajevu 1988. godine, specijalizaciju iz ginekologije i subspecijalizaciju ginekološke onkologije završio na Kliničkom centru u Beogradu i Institut za radiologiju i onkologiju također u Beogradu, kao i dodatne edukacije iz ultrazvučne dijagnostike, kolposkopije, laparoskopije i uroginekologije.


- Platite SAMO 99 KM za tretman uklanjanja bradavica ili kondiloma u specijalističkoj ginekološkoj klinici Naša klinika!

Opis ponude

Bradavice su rožnate izrasline, koje se javljaju na koži i polusluznicama. Uzročnici bradavica su Human papiloma virusi, kojih ima oko 60 podtipova, pa određeni tipovi ovog virusa izazivaju različite vrste bradavica. Prema tome, postoje različiti varijeteti bradavica u zavisnosti od podtipa virusa i lokalizacije promjene.

Kondilomi (condylomata acuminata, genitalne bradavice) su jedna od najčešćih seksualno prenosivih bolesti. Kondilomi izgledaju kao bradavice na prstu (male ispupčine, imaju izgled karfiola), mogu biti male (oko 1 milimetar), ili pak mnogo veće. Kao i ostale bradavice koje se javljaju na drugim dijelovima kože, gentialne bradavice su izazvane virusom- Human Papilloma Virus, HPV. Postoji vise od 100 tipova humanog papiloma virusa, ali samo nekoliko visoko zaraznih tipova izaziva kondilome. Ovi tipovi virusa se prenose seksualnim kontaktom sa inficiranom osobom. Procjenjuje se da će 2 od 3 osobe koje su imale seksualni kontakt sa inficiranom osobom dobiti kondilome. Obično se pojavljuju u prva 3 mjeseca ali nerijetko se pojavljuju i poslije nekoliko godina.

Koji su simptomi?
Najčešće je moguće vidjeti bradavice u genitalnom predjelu. Kod žena one se javljaju na velikim i malim usminama, na ulazu u vaginu i rijeđe u vagini i grliću materice. Kod muškarca javljaju se na muškom polnom organu. Mogu da se jave oko anusa ili u ustima i grlu tokom oralnog seksa. Moguća je pojava peckanja ili svrbež u genitalnom predjelu. Često kondilomi ne izazivanju nikakve simptome.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.