Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ultrazvuk štitnjače i gornjeg abdomena po odličnoj cijenI!

Brinite o svom zdravlju i otkrijte promjene na vrijeme u Internističkoj ordinaciji dr. Amra Macić Džanković po cijeni od SAMO 60 KM! 

Napomene

Ponuda uključuje: 
  • Ultrazvuk štitnjače i gornjeg abdomena
  • Period iskoristivosti: do 30.11.2018. godine
  • Rezervacija obavezna na broj telefona: +387 61 177 743
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je rezervisao termin, a nije došao u navedenom roku ili zakazanom terminu
  • Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Bolesti štitnjače danas su jedan od najraširenijih problema u zdravstvu. Prema procjenama Svjetske zdravstvene organizacije, u svijetu je dvije milijarde oboljelih od nekog poremećaja štitnjače.

Neki od simptoma pojave bolesti su umor, porast tjelesne težine, bolovi u mišićima, nakupljanje i zadržavanje tekućine, netolerancija prema hladnoći ili vrućini, česte migrene i afte. Uzroci mogu biti razni, od autoimunih bolesti do loše prehrane, stresa, genetike, trudnoće, menopauze i pušenja.

Brinite o svom zdravlju i otkrijte promjene na vrijeme u Internističkoj ordinaciji dr. Amra Macić Džanković po cijeni od SAMO 60 KM! 

Opis ponude

Ultrazvuk gornjeg trbuha je bezbolna i bezopasna dijagnostička metoda kojom se uz pomoć visokofrekventnih zvučnih valova prikazuju unutarnji organi.
Pregled je nužno učiniti svim pacijentima sa pojavom nejasne boli u trbuhu ili ozljede trbuha. Pojava žutice, slobodne tekućine u trbuhu, sumnja na malignu bolest, poremećaj nekih laboratorijskih testova, praćenje kroničnih bolesti jetre i gušterače – sve su to razlozi za ultrazvučni pregled trbuha. Ultrazvuk trbuha zbog svoje jednostavnosti treba povremeno učiniti i u sklopu preventivnog pregleda u dobi iznad 50 godina.
Pregledu su dostupni jetra, žučnjak, žučni vodovi, gušterača, slezena i oba bubrega, te velike krve žile. U okolnostima kada su uvećani moguće je vidjeti i limfne čvorove, te tekućinu u trbuhu. Isto tako moguće je vidjeti niz promjena koje se javljaju u bolestima nabrojenih organa.
Uz pregled pri punom mjehuru moguće je vidjeti stijenku mjehura i prostatu.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.