Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Umorni ste i pod stresom? Masaža će Vam pomoći da se opustite!

Izaberite medicinsku, relax ili sportsku masažu i platite samo 12 KM u  frizersko kozmetičkom salonu LADY! 

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  Medicinsku, relax ili sportsku masažu u trajanju od 60 minuta 
 • Vaučer vrijedi za jednu osobu 
 • Rok iskoristivosti vaučera do 20.01.2018. 
 • Rezervacija obavezna na broj telefona 062/442-957 
 • Frizersko kozmetički salon LADY se nalazi na adresi Ilije Engela 8 
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko korisnik isti nije iskoristio u navedenom roku iskoristivosti 
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ubrzani tempo života izaziva neminovno gomilanje hormona stresa  u organizmu. Povećan nivo ovog hormona može dovesti do nesanice, glavobolje, pa čak i problema sa organima za varenje. Zbog pojačane hiperemije, koža nakon masaže dobija izgled zategnutosti i elastičnosti.

- Masaža po Vašem izboru, u trajanju od 60 minuta u frizersko kozmetičkom salonu LADY

Opis ponude

Medicinska masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu, s ciljem manipulacije tjelesnim tkivima (kožom, potkožjem, mišićima i mišićnom fascijom). Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav, te cirkulaciju krvi i limfe. Kod medicinske masaže dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se opskrba kisikom i hranjivim sastojcima, kao i eliminacija štetnih tvari iz metabolizma kao i ugljičnog dioksida iz krvi. Medicinska masaža može biti upotrijebljena kao primarna terapijska intervencija, ili kao dodatak ostalim terapeutskim tehnikama.

Relax masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj njegovanje tijela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Relax masaža izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi hormona stresa.

Razlika između klasične medicinske i sportske masaže je neznatna; fiziološko djelovanje im je gotovo isto, ali se sportska masaža zbog svoje energičnosti koristi za jake i hipertrofične mišiće sportaša. Tehnike su osmišljene tako da se masažom zagrijavaju i omekšavaju tkiva, te poravnavaju mišićna vlakna, čime se ubrzava izbacivanje mliječne kiseline iz mišića. Sportska masaža fokusirana je ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom sportu izloženi znatnim naprezanjima. Primjenjuje se prije treninga, tijekom, ali najčešće nakon treninga i tjelesnih naprezanja. U vrhunskom sportu, gdje je što brža i učinkovitija regeneracija, glavni predmet svih trenažnih procesa, masaža je neizostavni dio terapije svakog sportaša.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.