Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Unesi sreću u svoj dom uz jedinstvenu kućnu biljku Kućna sreća!

Za SAMO 8 KM kupite jedinstvenu kućnu biljku Kućnu sreću! Uljepšajte svoj dom i unesite u njega sreću i pozitivnu energiju koju donosi ova biljka!

Napomene

  • Ponuda uključuje: Kućna sreća.
  • Ponuda važi do 31.03.2018. godine.
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.
  • Mbm rasadnik nalazi se u ulici Džemala Bijedića do broja 124.
  • Radno vrijeme 08h - 20h.
  • Rezervacija je obavezna prije preuzimanja.                     
  • +387 (0)33 450 623.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Bilo da želite ukrasiti svoj dom i unijeti u njega šarenilo i svježinu, ili možda samo obradovati dragu osobu sa lijepim poklonom, cvijet je savršen izbor u oba slučaja.

Kućna sreća je biljka za koju se vjeruje da donosi radost i veselje u dom u kojem se gaji. Može biti i jedinstven poklon koji jasno poručuje koliko sreće i radosti želimo u domu onoga kome je poklanjamo.

Fheng Shui filozofija govori o tome da ova biljka podstiče protok pozitivne energije. Iako podsjeća na mahovinu ova biljka ima sitne, guste, zelene listove koji podsjećaju na grm. Potiče sa ostrva Sardinija i nije zahtjevna za održavanje.

Za SAMO 8 KM kupite jedinstvenu kućnu biljku Kućnu sreću! Uljepšajte svoj dom i unesite u njega sreću i pozitivnu energiju koju donosi ova biljka!


Opis ponude

MBM DOO je preduzeće sa sjedištem u Sarajevu, gdje se ujedno može najbolje upoznati širok asortiman njihove bogate ponude: rezano cvijeće, sobno i vanjsko bilje (listopadno i crnogorično drveće i grmlje, trajnice, penjačice, grmlje za živice, mediteransko bilje); ukrasne posude od keramike, terakote, plastike, betona, cinka, keramike, stakla i drugih materijala, vrtlarske potrepštine, ali i brojni drugi proizvodi koji se koriste u cvjećarskoj i hortikulturnoj struci. 
Pored trgovine i proizvodnje, značajna djelatnost ove firme je usluga uređenja interijera, usluga krajobraznog projektovanja, oblikovanja i održavanja zelenih površina. 
Njihova misija je biti vodeća tvrtka u regiji za proizvodnju i distribuciju cvijeća i povrća sa težištem na razvoj vlastite i kooperacijske proizvodnje i plasmanom na evropsko tržište. 
Cilj je zadovoljstvo klijenata i zajednice, stvaranjem ljepšeg životnog prostora. 

Dobro došli!

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Mbm Rasadnik

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.