Zatvori

Uštedite novac i sačuvajte laptop od kvarova kupovinom odličnog Manhattan coolera

Platite samo 14 KM za cooler za laptop u Printexu

Napomene

  • Ponuda uključuje: Manhattan Hladnjak za laptop USB Three Fans 60 mm
  • Period iskoristivosti vaučera je od 27.12. do 27.02.2017. godine
  • Proizvod se preuzima na adresi Hasana Sušića 9-11.
  • Prilikom preuzimanja proizvoda obavezno pokazati vaučer na uvid.
  • Rezervacija nije potrebna.
  • Vaučer se ne može stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ako ste već primjetili da se Vaš laptop ugrije mnogo prije nego inače, malo je bučniji i sporije radi, prvi korak je da se posvetite hlađenju laptopa na najbolji mogući način.

- Platite samo 14 KM za cooler za laptop u Printexu

Cooler se jednostavno priključuje na Vaš laptop putem USB kabla, tako da mu dodatni izvor energije nije potreban.

Pomaže sprječavanju podizanja radnih temperatura za duži život i bolje performanse. VisokokapacitetnI ventilatorI pomažu pri smanjivanju štetne topline

Opis ponude

Firma Printex je osnovana kao preduzeće u privatnom vlasništvu 1987 godine. Od samoga početka se bavi plasmanom računara i računarske opreme, kao i računarskim i komunikacijskim inženjeringom.

Sredinom 1995 nastavlja sa radom zastupajući renomirane firme od kojih su to danas: Acer, BitDefender, Club 3D, Fortron Source Power, JVC, NComputing, OKI, Palit za područje Bosne i Hercegovine. Trenutno zapošljava 15 radnika sa stalnom tendencijom rasta. Posebnu pažnju poklanja stručnoj podršci korisnicima, pa u svom sastavu posjeduje.
Tehnički centar sa odjeljenjima za isporuku opreme, integraciju sistema, tehnički servis, tehničku podršku i vruču telefonsku liniju za pomoć korisnicima. Zastupljenost izvan Kantona Sarajevo je obezbjeđena putem vlastite mreže dilera, firmi koje posluju po normama Printexa.

marketing

Firma Printex je osnovana kao preduzeće u privatnom vlasništvu 1987 godine. Od samoga početka se bavi plasmanom računara i računarske opreme, kao i računarskim i komunikacijskim inženjeringom.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.