Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Vaš Idealan odmor uz sunce, Jadran i plaže sa plavom zastavom!

Platite samo 514 KM za četiri noćenja za dvije osobe, smjestite se u udobne apartmane i uživajte na obalama Jadranskog mora.

Napomene

Ponuda uključuje:
- 4 noćenja za dvije osobe u apartmanima sa pogledom na more
- Rok iskoristivosti vaučera je od 25.08. do 30.10.2017.
Sadržaj u apartmanima: aparat za kafu, hladnjak, kuhinja, mikrovalna, veš mašina, terasa, upotreba roštilja, internet, klima, kupatilo, parking, satelitska, TV
- Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem e-maila: info@citydeal.ba
Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima.
- Check in od 14:00h, Check out do 11:00h
- Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao najmanje 48h ranije ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
- Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Smješteno na sunčanoj, sjeverno-jadranskoj obali, Jadranovo je savršena destinacija za odmor.

Prepoznatljivo je po svojim brojnim plažama, romantičnim i osamljenim uvalama, te kristalno čistom moru.

Priuštite sebi odmor bez užurbanosti i stresa. ;)

Opis ponude

Rivijeru Crikvenica čine šarmantna, pitoma i pitoreskna turistička mjesta: Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce, a svako od njih nudi poseban identitet, satkan od vrijednih antičkih tragova, vjekovne turističke tradicije te privrženosti moru i ribarstvu.
Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak te gostoljubive domaćine, glavni razlog za odmor u Crikvenici je, već više od stotinu godina, vrlo ugodna, blaga, stabilna i zdrava mediteranska klima i mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima, koja je omogućila razvoj zdravstvenog turizma. 

Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima za djecu povezane su prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista. 

Vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe ovoga kraja utkano je i u turističku ponudu, počevši od Ribarskoga tjedna, jedne od najstarijih crikveničkih manifestacija, Aquariuma s više od 150 vrsta riba, živopisne šetnice Ljubavne cestice, do gradskoga muzeja i galerije.


Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab, pa čak i Veneciju.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.